2777
2789
عنوان

اسمم مرضیه س میخام بذارم سیما

904 بازدید | 83 پست

یا پری سیما

۲۵ سالمع 

اسم خودمو اصلا دوس ندارم

خیلی حس بدی داره اسم عوض کردن اولش ک احساس بی هویتی میکنی بعد بازم ب همون اسم صدات میکنن بعد تو چشم بقیه کوچک میشی ب حالت مسخره کردن نگاهت میکنن من خجالت میکشم اسم خیلی قشنگ و ب روز بذارم حس میکنم میخندن بهم سیما خیلی چیز نیست برا همین انتخاب کردم اما اونم ب شدتتت مسخره میکردن ؛ سیمان ؛ سیمای برق ؛ سیمای لخت ؛ سیما چهل ماه ؛ سیما بیا بخور گیما😐😐و.... خیلی از اینا شنیدم از وقتی گفتم 

و الان دچار بحران هویت شدم یک اسم قشنگ بهم پیشنهاد بدین 

و اینکه حتماااا میخام اسممو عوض کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

مرضیه خودش خیلی قشنگه ندیدم کسی مرضیه رو مسخره کنه

دیگه بعد ۲۵ سال اگر اسمت خیلی ضایع بود عوضش کن اسمت که قشنگه در حد همون سیماست 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

خودت چی دوس داری؟ 

منم 25 سالمه اسممو دوس ندارم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

2810