2777
2789
عنوان

مستاجری

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 73 پست
عزیزم که انقد دل مهربونی داری واقعا بچه‌ها خیلی گناه دارن اسی ببخشید اینو میگم خواهشمندم بچه‌ی دومت ...

عزیزین 

واقعا حداقل از محبت سیراب باشه طفل معصوم

الهی انقدر خدا بهشون بده که این روزا رو یادشونم نیاد اصلا

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
والا من خونه تیرچوبی قدیمی جک وجونوردار حاشیه شهر دارممال خودمه خیلی ارزش نداره ولی شوهرم میگه اجراش ...

باور کن شوهرت راست میگه

همه ی جونم درد میکنه احساس میکنم نوک انگشتام سر هستن کمرم داره میشکنه

فکر کن دو هفتس دارم میشورم و جمع میکنم

امروز اومدیم جای جدید نصف‌ بیشتر رو جا به جا کردم هنوز مونده

اینا به کنار

هر ماه پول میره واسه اجاره

سر سال کلی استرس که صاحب خونه چقدر میخواد بزاره رو پول پیش که میتونی جور کنی یا نه

چقدر گشتیم دنبال خونه تا جایی که مناسب باشه و به پولمون بخوره پیدا کنیم

و کلی چیزای دیگه

بازم بگم؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما بخداداینقدر به حالش گریه میکنم😔😭😭😭😭😭

عزیزم بعد از این یه روش جلوگیری درست و حسابی انتخاب کن الآنم بارداری پیش خدا مقام داری ختم قرآن بگیر دعاهای مجرب مثل دعای توسل زیارت عاشورا مشلول سریع‌الاجابه مقاتل حدیث کسا که عالیه همینطور نماز شب که واقعا کارگشاست گفته شده دنیا می‌خواهی نمازشب آخرت می‌خوای نماز شب

حضرت حافظ گفته هر گنج سعادت که خـدا داد به حـافـظ از یُـمـن دعای شب و ورد سحری بـود 

پس از اینها غافل نشو حتما حتما تضمین می‌کنم مداومت کن جواب می‌گیری و اینکه امیدت رو از شوهرت و از همه قطع کن و فقط و فقط از خدا بخواه ان‌شاءالله مشکلت حل میشه و میای از استجابت دعاهات و پاقدم خوب بچه بهمون میگی عزیزم 

انقد غصه نخور اونم گریه می‌کنه گناه داره هنوز نیومده ، دعا بخون با خدا حرف بزن هم به خودت هم نی‌نی آرامش میده .

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
2805
عزیزین واقعا حداقل از محبت سیراب باشه طفل معصومالهی انقدر خدا بهشون بده که این روزا رو یادشونم نیاد ...

دقیقا 

الهی آمین 🌹

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
بعدازظهرا زیاد ببرش پارک. عزیزم ایشالا خونهٔ بهتر، به زودی.

ممنونم انشالاه براهمه خدا خونه بزرگ بخواد چقد من عذاب کشیدم سر این خونه کوچیک چه حرفا که نشنیدم جرات ندارم به کسی بگم بیا خونمون تیکه هاشون شروع میشه میگن شما خودتون اونجا جا نمیشید ما کجابیاییم ای خدایا بازم شکرت

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
ممنونم انشالاه براهمه خدا خونه بزرگ بخواد چقد من عذاب کشیدم سر این خونه کوچیک چه حرفا که نشنیدم جرات ...

عزیزم من زندگی‌مو سال ۸۸ توی خونهٔ ۲۶ متری شروع کردم. خوابگاه متأهلین دانشگاه تهران.

بذار هر چی میخوان بگن. بهترین خاطراتم مال همون خونه‌س. پر از عشق بود. همه‌جای اون خونه رو دوست داشتم.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
ولی چقدر رو دارن که اونجوری حرف میزنن.

آره آخه کاش غریبه بودن همه خودین موقع زایمانم مامانم یه روز واستاد بعدش گفت بخدا خونت کوچیکه نمیتونم واستم شوهرت جلوی من شلوارشو کشید بالا دلم یه جوری شدحالا بدبخت زیر شلواری داشت چی بگم خدا خودش به داد همه برسه

آره آخه کاش غریبه بودن همه خودین موقع زایمانم مامانم یه روز واستاد بعدش گفت بخدا خونت کوچیکه نمیتونم ...

وا 😅 به خدا مامان‌ها بعضی وقتها چه گیرهایی میدنا!

خب بره توی دستشویی شلوار بپوشه بنده‌خدا؟

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
وا 😅 به خدا مامان‌ها بعضی وقتها چه گیرهایی میدنا!خب بره توی دستشویی شلوار بپوشه بنده‌خدا؟

خوب اونم حواسش نبود بهش تذکر دادم ولی چون اتاق نداریم این مسائل برامون طبیعی شده دیگه بعدش فهمید میرفت توحموم لباس میپوشید