2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

شاید غیر عمد بوده ها حالا ی فرصت بده😐😂

من چند روز پیش نصف شب پیام نامزدمو دیدم 

حسش نبود جواب بدم

صبش هم یادم رفت دور بر و عصر رفتم بهش پیام بدم دیدم اون پیام داده بوده 🤣

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

بگوگلم

ميدوني چيه يه سوالي پرسيدم كه مربوط به ما نبود گفت جايي رفته درمورد اون پرسيدم  و گفتم ميشه توضيح بدي نفهميدم اين فك كرد گفتم توضيح الان منظورم بازخواسته گفت توضيح چرا بايد بدم با خنده ولي ... بعد توضيح داد جريانو 

منم گفتم اخه تعجب كردم خواستم  ابهامم رفع شه 

چرا گفتي چرا توضيح بدم؟

اينو با حالت خستگي خوند و ج نداد ديگه بعدم یه ایموجی دادم از اونا که وقتی بهمون بر خورده میفرستیم حالا جواب میداد ها ولی اینم جواب نداد

قبلا باز اينجور موردي بود توضيحشو داد جواب سوالامو داد بعدش ميگفت اخه چرا برات مهمه اين چيزا خنده داره واقعا 

بگوگلم

گفت من دير برگشتم اخرشم رفتم مطب دوستم جلسه بود و اينا بعد گفتم جلسه الان گفت والا بعد گفتم مگه چي  بود و بعدش بحث عكس شد اين جواب عكسه رو فقط داد خيليم خسته بود بيهوش شد پياما هم با تاخير ميرسيد قاطي شد منم گفتم چرا پيامارو كامل نميخوني صبح  ديده بود عكسو فرستاد كه قبليو نداد فك كرده شايد عكسه رو ميگم بعد چندتا پيام داديمو منم گفتم با تندي نگم و يجوري نگم انگار خيلي مهمه گفتم راستي ديشب گفتي جلسه تو مطب  نفهميدم منظورت چي بود ميشه توضيح بدي گفت توضيح كه...چرا بايد توضيح بدم با خنده هم گفت بعد گفت هيچي دوستم ميخواست جابجا كنه مطبشو و من رفتم مشورت كنيمو فلان كه فهميدم اون كلا به حرف زدن چندنفر باهم ميگه جلسه بعد من گفتم من چون فك كردم كاريه تعجب كردم خواستم ابهام زدايي كني كه گفتم توضيح 

در هر صورت کوچیک میشی برا اینکه کمتر کوچیک شی یه سوال بپرس اگه اینم جواب نده که هیچی بلاک کن اگه جواب داد دیگه انتخابه خودته جبران کنی یا ادامه بدی 

اشک ذوقی به سرخی خون🥲🩸

2810