2777
2789
عنوان

تهراننننن لعنتییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 42 پست

ی زمانی عاشق این بودم که تهرانی باشم ولی دیکه اصلا ذوقی ندارم واسش 

همین مشهد خودمون عالیه 👍

احترام=احترام من همیشه توی تاپیکهام و یا کامنتی که میذارم ادب رو رعایت میکنم انتظارم از کسانی ریپلای میزنن هم همینه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
به خدا اگر شرایط کاری همسرم اجازه میداد هیچ وقت تو این آلودگی و ترافیک عمرم رو حدر نمیدادم با اینکه ...

فکر کنم مهاجرت معکوس کم کم شروع شه 

مگه اینکه مردم از جون خودشون سیر شده باشن 

هاردان گلیسنبه مرور عادی میشه برا ادم بخاطر امکاناتش و شغلای خوب

یوخون یِردَن🗿😂

برای من هرگز عادی نمیشهههه

دیوونه میشم تو ترافیک

دنیا و مافیها اگر نااهلت ارزانی کند/ با سرگرانی بگذر از دنیا و مافیها بیا...

خوب برای منکه تو تهران دنیا اومدم و بزرگ شدم و عادت دارم سخت نیست 

اما مورد دیگه اینکه ما چون خودمون تهرانیم دیگه بلدیم تو چه ساعاتی و چجوری رفت و آمد کنیم به حداقل ترافیک بخوریم 

البته بازم تو ترافیک‌های زیاد میمونیم همیشه نمیتونیم برنامه ریزی زمانی بکنیم

سالی یکی دوبار برای مهمونی یا گردش از کرج میرم تهران،هربار هم میگم اینا چجور اینجا زندگی میکنن،نصف خاندانم هم حدود هفتاد هشتاد ساله که تهران ساکن شدن،ولی برای من قابل پذیرش نیست.سردرد،و فشار اعصاب میگیرم وقتی که برمیگردم.اما خب اطرافیانم هرروز میرن تهران سرکار و میان،تا حالا هم غر نزدن.روحیه ی قوی میخواد.

فکر کنم مهاجرت معکوس کم کم شروع شه مگه اینکه مردم از جون خودشون سیر شده باشن

فامیلای همسرم که تو شهرستان زندگی میکنن میبینم همه‌شون بمیخوان هرطور شده بیان تهران و مهاجرت کنن اینجا ! باور کن من برعکس میرم اونجا اینقدر آرامش و هوای پاک و قیمت‌های مناسب هست به همسرم همیشه میگم کاااش بشه بیاییم اینجا زندگی کنیم… 

نه جونم بیا کرمون اون وقت میفهمی لحجه چیه

ما ایرانی ها ارق به وطن داریم که هییییچ ارق به شهری که توش بزرگ شدیم روهم داریم 😂

احترام=احترام من همیشه توی تاپیکهام و یا کامنتی که میذارم ادب رو رعایت میکنم انتظارم از کسانی ریپلای میزنن هم همینه 
2810