2777
2789

شوهرم کوچیک ترین چیز هارو ازم میپرسه ولی خودت چیز های بزرگ رو ازم پنهان میکنه مثلا درباره شغل و کار مثلا پسر خاله ام درباره اینکه کی حقوقمو ریختن چقدر ریختن درباره اینکه مثلا توگوشی الان چی دازم میبینم 

ولی من چند وقت پیش توسط دخترعوش قهمیدم که عمه اش هوو داشته و بهم نگفته وقتی بروش اوردم گفت وای فکر کردم بهت گفتم یا مثلا امشب میگه ماه پیش به بابام گفتم دیگه نمیخواد تو قسط خونه منو بدی خودم میدم 

حالا براتون از قسط بدم 

ایشون چند سال پیش پدرش براش ی خونه میخره که ۲ دونگشو شوهرم پول میده ولی به خاطر وام مسکن ۳دونگ۳دثنگ به نام مادر شوهرم اینا هم زبونی گفتن مال شماس ولی من ی برادر شوهر ایگ هم دارم 

بعد شوهر من گویا از اون دو دنگ ی مبلغی رو کمتر داده و این مدته برلی من طلا گرفت و عیدی و… میگفت از اون بدهکاریم به بابام سر خونه بدهیمو کم میکنم 

حالا امشب بعد یک ماه از حرفی که به پدرش زده و قسطی که داده تازه به من میگه وام مسکن خونه رو که ۲۰۰ میلیون ازش مونده ماهی ۵ تومن به بابام گفتم خودم میخوام بدم 

حقیقا زورم میاد چون هیچی هم به نام ما نیست فقط این داره پول میده و حتی همون ۲ دونگم سندی مال ما نیست بهشم گفتم گفت ما از این حرفا باهم نداریم اون مال من ولی در اصل بعد صد و بیست شال برادرش قشنگ میتونه ادعا کنه که این مال پدر مادرم و سهم شوهرم که پولشو داده رو نده 

راجب خونه حق با شماست

سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن  ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی  میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن...  میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔    دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

انگار زد و بند مالی خودشونو دارن . ولش. 

حالا تو هم یکاری کن 

دروغ نگو ولی همه حقیقت و بهش نگو اینم فقط و فقط تو مسایل مالی 

حقوق میگیری حداقل ماهیانه سی درصدشو تو یه حساب پس انداز مخفی غیب کن یا طلا بخر و خونه مامانت اینا قایم کن.  

چرا باید بیاد بگه عمه اش هوو داشته؟؟؟

اصلا برای من دونستن ندونستنش مهم نیست ولی اینکه خودش درباره خانواده من میپرسه و اگر چیزیو جدید متوجه ناراحت میشه واینو به من نگفته

انگار زد و بند مالی خودشونو دارن . ولش. حالا تو هم یکاری کن دروغ نگو ولی همه حقیقت و بهش نگو اینم فق ...

اره همینکارو میکنم از عید بهبعدم سر کار نمیرم که نخواد پولاش اضافه بیاد ببخشه به خانواده اش