2777
2789
عنوان

شماها هم این روزا حال دلتون خوب نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 34 پست
نه انجام بده چون میمونه روت و بدترت می‌کنه چرا دوست نداری

نمیدونم هیچ روزنه امیدی برا خودم نذاشتم ک بگم بزار بخاطرش حالمو خوب کنم همسرم چندسالع درگیره و خوب هم نشده کامل

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوتاشه شاید بیشتر هم غیر مادی احتمالاواقن نمی‌فهمم فک کن همه چیو پذیرفتم زندگی رو گذشته رو آدما رو ت ...

درک میکنم چی میگی . متاسفانه جامعه ما اینجوری پیش رفته ‌. یه دوست واقعی کنار آدم نیست . حتی خواهر به خواهر رحم نداره 😔

حقهههه حققققحرف دلمو زدیهی میگی بیخیال باشم ولی نمیشه مگه سیب زمینی که عین خیالت نباشه روح داریم دل ...

من خیلی دوستیا کردم

دیدم فایده نداره

اسی باید سعی کنی خودت با تنهاییات خوش باشی

کسی بهت خیر نمیرسونه

کسی میاد پیشت که ازت سود بگیره

اگر نه کسی نمیاد دوستی

و اینکه هرکسی یک طور ضربه میزنه

2805
درک میکنم چی میگی . متاسفانه جامعه ما اینجوری پیش رفته ‌. یه دوست واقعی کنار آدم نیست . حتی خواهر به ...

هعی

بازم با این وجود هستن کسایی که حالشون خوبه رفاقتشون سر جاشه ولی ماها🫠

من خیلی دوستیا کردمدیدم فایده ندارهاسی باید سعی کنی خودت با تنهاییات خوش باشیکسی بهت خیر نمیرسونهکسی ...

دقیقا🫠بخدا همش تنهام تنا تقریبا میام میرم دانشگاه غذاخوری نمی‌دونم کلاسام اینور اونور خیابون و... ولی واقن دیگه ی وقتایی دلم میسوزه برا خودم میگم کاش یکی بود منتظرم بود واقعی بهم پیام میداد حالت چطوره بدون اینکه کار واجب باهام داشته باشه یا گیرم باشه بدون دلیل دوست داشت

ای بابا خب باهم اقدام کنین اینجوری انگیزت هم بیشتره بچه نداری؟؟

اون چندساله دکتر میره من خوب بودم یهو از پارسال اینجوری شدم چرا دارم بخاطر همون نمیرم اگه گیج و خوابالود بشم کی ازش مواظبت میکنه؟!

دقیقا🫠بخدا همش تنهام تنا تقریبا میام میرم دانشگاه غذاخوری نمی‌دونم کلاسام اینور اونور خیابون و... و ...

زمانه ای که خواهر به خون خواهر تشنه هست

تنهایی بهتر از بودن یکسری ادمهاست

کتاب یخون تلاش کن

عزیزمم🫠🫠بگردممنمیشه باهم برین پیاده روی هر روز سفر برین و...

همسرم متاسفانه بجز شغلش نقش پر رنگی تو زندگی ما نداره اکثرا یا خوابه یا تو گوشی

یادمه یبار ک باهاش رفته بودم پیش دکترش بهش گفت اگه خوب نشی همسرت هم درگیر میشه و بعد هم بچت ک دقیقا هم بعد چندسال اینجوری شد

خیلی بلاتکلیفم و نمیدونم باید چیکار کنم

همسرم متاسفانه بجز شغلش نقش پر رنگی تو زندگی ما نداره اکثرا یا خوابه یا تو گوشییادمه یبار ک باهاش رف ...

خب عزیزم الآن تو نقش بزرگی داری اتفاقا باید اینجا عزمتو ببری بالا برای اینکه خونوادتو نجات بدی و شوهرت بهتر بشه و نزاری به بچت این رویه برسه تلاش کنی کلی شاد باشی ‌و فضا رو پر از هیجان نگهداری خونه داری؟اگه خونه داری که خیلیی خوبه بیشتر میتونی وقت بزاری اگر هم شاغل یا کارمندی که میتونین برنامه بچینی بازم تایم هایی که هستین جفتتون برین سفر مثلا این تایم جون میده بری شمال برا خودتون برین چند روزی یا مثلا روزی ی ساعت برین پارک پیاده روی برین کافه و... اصن میتونی تو خونه آهنگ بزاری برقصین باهم سه تایی

خب عزیزم الآن تو نقش بزرگی داری اتفاقا باید اینجا عزمتو ببری بالا برای اینکه خونوادتو نجات بدی و شوه ...

قبلنا دوس داشتم اینکاراروبکنم  الان دیگه ن

شایدم برم دکتر ...نمیدونم...

2810