من که واقن دیگه بریدم نمیدونم چمه واقن کلی هم روخودم کار کردم کتاب بخون ٫مدیتیشن کن به خودت برس و... ینی آرایشم تقریبا همیشه به راهه ولی بازم خوب نیستم اعصابم خورده از زندگی از نمیدونم چی واقن نمیدونممم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من خیلی دوستیا کردمدیدم فایده ندارهاسی باید سعی کنی خودت با تنهاییات خوش باشیکسی بهت خیر نمیرسونهکسی ...
دقیقا🫠بخدا همش تنهام تنا تقریبا میام میرم دانشگاه غذاخوری نمیدونم کلاسام اینور اونور خیابون و... ولی واقن دیگه ی وقتایی دلم میسوزه برا خودم میگم کاش یکی بود منتظرم بود واقعی بهم پیام میداد حالت چطوره بدون اینکه کار واجب باهام داشته باشه یا گیرم باشه بدون دلیل دوست داشت
همسرم متاسفانه بجز شغلش نقش پر رنگی تو زندگی ما نداره اکثرا یا خوابه یا تو گوشییادمه یبار ک باهاش رف ...
خب عزیزم الآن تو نقش بزرگی داری اتفاقا باید اینجا عزمتو ببری بالا برای اینکه خونوادتو نجات بدی و شوهرت بهتر بشه و نزاری به بچت این رویه برسه تلاش کنی کلی شاد باشی و فضا رو پر از هیجان نگهداری خونه داری؟اگه خونه داری که خیلیی خوبه بیشتر میتونی وقت بزاری اگر هم شاغل یا کارمندی که میتونین برنامه بچینی بازم تایم هایی که هستین جفتتون برین سفر مثلا این تایم جون میده بری شمال برا خودتون برین چند روزی یا مثلا روزی ی ساعت برین پارک پیاده روی برین کافه و... اصن میتونی تو خونه آهنگ بزاری برقصین باهم سه تایی