2777
2789

کاربری جدید زدم شناسایی نشم هی سرزنشم نکنید لطفا

من قبلا با ی پسره دوست بودم بعد خونوادم راضی به ازدواجمون نشدن کات کردیم و بعد دوماه خاستگار اومدم و من ازدواج کردم و شوهرم و خیلی دوس دارم دوماهه عقد کردیم.

بعد پسره فهمید زنگ زد ب شوهرم گف ما باهم دوست بودیم و شمال رفتیم باهم و این حرفا شوهرم خیلی ناراحت شد ولی گف من بهت اعتماد دارم و مهم الانه 

درحالی‌که من باهاش واقعا شمال نرفتم فقط درحد چت و دوس بار بیرون رفتن بوده😭😭😭

حالا پدرشوهرم شک کرده بهم ب شوهرم گف تو دادگاه از پسره شکایت کن پرینت پیامک یسال پیش و دربیار شوهرم بهم گف من بهت اعتماد دارم فقط مخام دهن اینارو ببندم 

منم ب شوهرم گفتم من قبلا باهاش حرف میزدم ولی شمال نرفتم شوهرمم گف باشه ولی باید پرینت و دربیاریم

الان من نمخام پیامکای یسال پیش رو دربیارن چون حرفای خوبی نبوده عاشقونه و اینا ابروم میره چکار کنم من😭😭😭😭

ولی خدا شاهده بعد ازدواج ن خیانتی کردم ن حرفی زدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لحظه سختیه امام رضا کمکت کنه💔

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

خب وقتی فقط در حد دوستی بوده و شوهرت مشکلی نداره دیگه چرا استرس الکی میگیری ؟

بدون منظور گفتماا عزیزم ناراحت نشو 

منظورم اینه که استرس الکی بده خودتو ناراحت نکن اگه چیزی نبوده 

بگو هرچی بوده تو گذشتم بوده الآنم تو میدونی 

لازم ب این کار نیست , اصلن شوهرت لازم ندارم شکایت کنه خودش میخاد بفهمه چ خبره 

زیر بارنرو بگو اکه اینطوریه منم پرینت پیامک های دوست دخترتون میخام 

چخبره بابا هالو گیر آوردن 

بگو مثلن تو پیاما چی میخوای بفهمی جای گنجو؟

2810