2777
2789
وقتی ازدواج میکنیم متعهد می‌شویم قرار نیست با یه بار سیلی خوردن که شاید به خاطر مشغله اشون باشه ول ک ...

اگه شما هم به خانوادش توهین میکردین اینکارو میکرد؟

با اینکارا بنظرم مرد پر رو میشه با کارشو تکرار میکنه

چقدر مسخره که مرد هر کاری کرد زن هیچی نگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره دیدم همچین زنی

چون میگفت کتک زدنش از روی نادونی و عصبانیتشه

حقمه

تقصیر منه میزنع

خوبیهای زیادی داره چرا برای کتک طلاق بگیرم؟

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

دوست داری کسی بهت فحش بده ؟ سنت کمه ؟

اره

تقریبا ۲۱..

ببین ت رویام..ت واقعیت یکی ی چی بگه عرر میزنم😂

ولی تحقیر سمت مذکر دوست دارم اونم میگم رویام.. زن ک نع..تازه واقعی ک هیچ.. همش برا رمان

من هیچ علایمی نداشتم اصلا نمیدونستم ذخیره چیه بعد ۵/۶سال که بچه دار نشدم رفتم دکتر گفت ذخیرت صفره طب ...

ایشااخدابامعجزه کمکت کنه وبرات بهترینارورقم بزنه باای وی اف خیلیا بچه دارمیشن اینکه نقطه امید داری ایقدر علم پیشرفت کرده خداراشکر

منم ۳سال بعدازدوواجم دکتررفتم یزد عالی بود همچی بجز تنبلی ک اونم رفع کردم بازم بچه دارنشدم زخیره تخم دادم خوب بود میترسم خورده زمین ک الا۶سال شده ولی خبری نیس تمام ازمایشای دنیارو انچام دادیم

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

سبک زندگیتون برای خودتون قابل احترام هست دوست عزیز ولی از خدا میخوام نه من نه هیچ خانمی تو این مدل ز ...

من مادرم فوت شده

همسرم و پدرم قهر هستن فقط پدرم توهین میشه بهشون 

ولی کاری از دستم بر نمیاد 

و منم رابطم را با پدرم قطع کردم چون متعهد به زندگی مشترکم هستم

کتک داریم تا کتک 

حالا یکی میبینی زن فضول و بددهنی داره یه بار نتونسته تحملش کنه از پس زبونش برنیومده حق با مرده بوده یه دونه زده حق داشته لازم بوده 😂

ولی اونی که دست بزن داره و ترک نمیکنه نه تنها دوست داشتنی نیست یه آشغاله که باید ترکش کرد

چرا میشم ولی کم‌..البته از دید ی مرد نگات کردم..و الا..

یچیزی میگم ناراحت نشو

.برای خودت میگم

بکی اینکه این رویاهات رو به هیچکس حتی مادرت یا شوهرت نگو..فقط به تراپیست موزد اعتماد بگو

دوم اینکه یکم فیلم کتک کاری و دعوای زن و شوهر ببینی نظرت عوض میشع

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

2810