2777
2789

مسخرست چطور آدم می‌تونه یکی ک آدم حسابش نمیکنه و احترامی براش قائل نیست و دوس داشته باشه بنظرم اینجور زنا نمیتونن از اون زندگی برن بیرون برای همین سر خودشونو شیره می‌مالن بنده خدا ها چاره ای ندارن هیهیهی زندگی

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
ای بابا رسماً روانیهالان یعنی تحت پوشش جایی نیستید ؟یکم بیشتر پیگیری کن برو پیش روحانی محلتون یا پیش ...

رفتم عزیزم میگن چون شوهرداری نمیتوانیم برات کاری کنیم

ممنونم عزیزم پای حرف ام نشستی

برام دعا کن گلم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه سوال ؟یعنی شما مادرت که ازدواج کرده متاهل شده یا بقیه اطرافیانت همه کتک میخورن؟

در ضمن من‌گفتم خانومایی که توی تاپیکن ناراحت میشن،چه ربطی به مادرم داره؟اینو جواب میدی؟

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
میدونم‌مجردیپسرِ مردم هیچوقتِ هیچوقت پدرِ آدم نمیشه اینو بدون،جوابشو بدی میزنت،پس همه ی متاهلا حداقل ...

هرجور دوست داری فکر کن من ۱۰ساله متاهلم این که مهم نيست امااااادلیل نمیشه روبروی ظلم سکوت کنی یعنی چی که همه همینن یاباید تحمل کنی یافلان و......ازهمون اول سخت بگیری بهتره نه گه بعد ۲۰سال زندگی یهو بع خودت بیای وجلوش واستی......این طرز تفکر توهست نه همه 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

پست بعدمو بخونکتک نمیخورن هر روزو هر ماه،منظور کل دورانِ تاهلهولی توی کل دوران تاهل ینی هیچوقت سیلی ...

خیلیا حتی یه سیلی هم براشون عجیبه

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
دلایلش مختلفهبعضیا چاره ای ندارن، جایی ندارن، حامی ندارن ، درآمد ندارن بعضیا به کتک عادت دارن قبلا خ ...

بعضیا خودشون مقصرن بودن مث من 

لعنت به هرچی نزاد پرسته ک فکر میکنه ایران کشور باباشه، ب نژاد پرست بودنت افتخار نکن چون نشونه ی جهل خودت و خانوادته نژاد پرستی= بی سواد بی فرهنگ . 

من از شوهرم جدا شدم

این اتفاق مال دو سال پیشه

یه بار متوجه شدم که باردارم

و اونموقع تازه ازدواج کرده بودیم

بچه نمیخواستم

و سقطش کردم

وقتی رفتم خونه فهمید

ینی شب ک از سر کار اومد گفت چرا بیحال

چرا رنگت پریده

و ب ذهنش صد سال خطور نمیکرد چنین چیزی شده ولی خودم لو دادم و یدفه گریه افتادم که بچمو کشتم

اینو ک گفتم برق از سرش پرید و محکم خوابوند توی گوشم

و بعد دستشو گذاشت دور گردنم و گفت تو چه غلطی کردی

اون روز کتک ازش خوردم

ولی وسطای کتک خوردن از حال رفتم

و بعد بیمارستان بودم

بخاطر خونریزی شدید ناشی از سقطم بستری شده بودم

بعد دیدم توی بیمارستان خیلی نگرانمه حتی اتاقم خصوصی بود و خودش همراهم شد

من بابت این کتک هیچوقت ازش ناراحت نشدم

رویاهای بزرگی دارم
نه مامانت اونُ دوست نداره

هعی

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
2810