2777
2789
ای کاش می‌توانستم اون لحظه واقعا میگفتم من فقط از خودم دفاع کردم ولی الان حالم بده خیلی هم بده خسته ...

میتونی

عزیزم سعی کن قوی باشی هیچ وقت نزار یه ظالم بهت ظلم کنه خدا هم اینو دوست نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من وایسادم پای زندگیم

میشه زندگی رو برام معنا کنی ؟ 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
اره دقیقا دلم سوخت که فکر میکنن مشکل از خودشونه😪

منم کاش میشدبه همه ی خانومایی که کتک خوردن و تحمل کردن اینو گفت بگی بابا جان شماها مقصر نیستبد

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
اها میگم خودتون هم رفتار بلدید

هنسر من عصبیه دست بزن نداره 

ولی عصبی بودنش به حدیه مثل زنجیری ها میشه وحشتناک و ترسناک 

من با این شیوه یه ساله تونستم شرایط،خونه رو آروم نکه دارم 

قبل این خونمون وحشی خونه بود همش دادو بیداد 

چون جواب میدادم به چرت و پرتاش 

جز آدمایی که زیاد کتک خوردم و همیشه حس میکنم حقم بوده و اعتماد به نفس صفر دارم

مگه چه کار خلافی میکنید که حس میکنید حقتونه کتک بخورید 

اینم از یه مرد که اسم مرد رو یدم می‌کشه 

فقط حسرت بی کسی میخورم جایی داشتم تو این زندگی نمیموندم

چه حسرتی ؟

مگه این واست کس میشه؟

ببین حتی تو قرآن هم اومده که زنای محصنه هم انجام بدی حق شکنجه و آزار نداره چرا اجازه میدی بزنتت و حق خودت می‌دونی ؟

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
منم کاش میشدبه همه ی خانومایی که کتک خوردن و تحمل کردن اینو گفت بگی بابا جان شماها مقصر نیستبد

دقیقا 

هیچکس حق نداره به هیچکس دست درازی و اهانت کنه حتی کوچکترین اهانت کلامی میشه پرونده سازی کرد و دیه گرفت چه برسه به کتک کاری 

هیچکس حق نداره عزت نفس و شخصیت انسان دیگه رو آسیب بزنه 

کاش همه نسبت به حقوقشون آگاه تر بودن 

منو شوهرم یکی دوسال اول دعوا میکردیم همو میزدیم من بحث میکردم تا حرفم و ب کرسی بشونم ولی خب منم مقصر یودم سیاست نداشتم ولی خیلی دوسشدارم چون خیلی خیلی یهم محبت کرده و میکنه خیلی ب فکره زندگیه

بعدشم ب نظرم طبیعیه دعوا کردن البته منظورم مدام کتک کاری و فحش اینا نیست ولی بحث و اینا...

من زیاد کتک میخورم منم از عمد جیغ میکشم تا کمتر بزنه بعد به من میگه بی آبرویی همسایه ها میشنون

بگو شرف برات نمیزارم دفعه دیگه دستت روم بلند شد 

یه تکونی به خودت بده لطفا

دقیقا هیچکس حق نداره به هیچکس دست درازی و اهانت کنه حتی کوچکترین اهانت کلامی میشه پرونده سازی کرد و ...

بله دقیقا همینه 

ما حتی حق دل شکستن هم نداریم چه برسه زدن که نامتعارف هم هست 

حتی مجازات هایی هم که توی قانون ها هست خیلیاشون بهتره اجرا نشن 

بعد یکی بزاره دست روش بلند کنن!

تو این ۱۰ سال فقط یه بار ازش کتک خوردم باهاش قهر هم نکردم ولی چند روزی باهاش سرسنگین بودم یه کم تو شوک بودم باورش هم برام سخت بود ولی بخشیدمش

البته که خودم بیشتر مقصر بودم

2810