الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
به نظرم اینجا جای مناسبی برای کمک گرفتن نیست. چون طرف سواده خوندن نوشتن به زور داره ولی اینجا میاد نسخه می پیچه برای بقیه که ال کن بل کن، اینارو با یه مشاور درمیون بذار. اگر میخوای هزینه تراپیست رو بگی که باید بگم اسنپ هم کلی تخفیف میذاره رو بخش پزشکی هم اینکه دکترای واقعا دلسوز و خوبی داره که میتونی با کدتخفیف با یه هزینه کم با یه دکتر مشورت کنی و راه حل مشکلتو پیدا کنی نه از بین خاله خان باجیا.
یکی از دوستام شوهرش خیانت کرد هنوز بعد ۵سال بخاطر بچه هاش داره زندکی میکنه خرجش رومیده دکتر دوا درمون میده حتی بعد از لو رفتن خیانتش خیلی عوض شد دوستم سرد شد واون بیشتر اومد طرفش ..ولی دوستم یک حس بدی بهش داره میگه عاشقش بودم ولی دیگه نیستم یک وابستگی و دوس داشتن معمولیه میگه دوست دارم بهش خیانت کنم کاری که باخودم کرد ولی ازخدا میترسم دوستم سالهاست توی دلش غوغاست ولی کنارش مونده اصلا هم براش مهم نیست محبتش..به نظرتون اسم این حس چیه ؟خیلی داغونه خیلی دلم براش میسوزه
نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.