2777
2789
عنوان

من چرا اصلا عاشق نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حبیب چطوری بود مگه؟😂من فیلمشو ندیدم

رو در چوبی هم کراش میزد نصف عمر بر فنا واقعا صد بار دیدمش😂😂

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
2805
واقعا خوشبحال استارتر 😭

چه خوشبحالی من تو مرحله کراش گیر میکنم همیشه

کراش میزنم بعد دو بار با طرف بیرون میرم دلمو میزنه یک ماه غصه میخورم بعد یادم نمیاد روش کراش بودم🤣

این گریه داره خواهر😂

واقعا خوشبحال استارتر 😭

وا چرا😂😂

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
خب دیگه وجه اشتراک داریم منم کراش میزنم ولی عاشق نمیشم😂

مامانم میگه هر وقت دلت صدای زق زق در داد بدون قسمتت اومده😂😂😂

بهش غبطه میخورم کاش منم اونجوری بودم

بابا غبطه نخور میگم من هر روز کراش میزنم ولی عاشق نمیشم

این خیلی بدترههه

عاشق یک نفر باشی بهتر از اینه هر روز رو یکی کراش بزنی بعد یارو یادت نیاد 

بهش غبطه میخورم کاش منم اونجوری بودم

نه بابا آدم در عذابه منم اینجوری بودم حیلی سخته