2777
2789
عنوان

شمام با موهای زاید بدن اذیتین

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 57 پست
خوشم نمیاد از مو و ناخن همش موهامو کوتاش میکنم ی مدت گذاشتم بلند شد تا پایین کمرم بود با ماشین زدم

از فراوانی نعمت رنج میبری🤣

برعکسشم خیلی بده اسیب که ببینه ادم به این روزاش حسرت میخوره

من الان انقد دلم میخواد ناخنم رشد کنه

.

از فراوانی نعمت رنج میبری🤣برعکسشم خیلی بده اسیب که ببینه ادم به این روزاش حسرت میخورهمن الان انقد د ...

نه من بدم میاد همش کوتاش میکنم دو روز بعد میبینم باز بلند شدن بلانسب شما ناخن پام اندازه ناخن سگ میشه بدم میاد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سه باره دارم با ماشین پسرونه میزنم باز بلند میشه ارثیه

ارثیه موهای شوهرم هم پره هم خیلی رشد داره بیچاره میگه همش باید پول سلمانی بدم دیونه شده موهای لخت و پری داره ولی کله اش بزرگ میشه کوتاه نکنه. هی بهش می گم موهات انشاالله همش بریزه دلم خنک شه. خیلی حسودیم میشه ارثی رشد زیاده 

معجزه شکر گزاری
2805
واوووواولین باره اینطوری میشنومادرهفته رشدش چند سانته راپونزل عزیزم؟🤣

نمیدونم ولی خیلی زیاده و من اصلا دوس ندارم یبار موهامو رنگ کردم بعد دوهفته تا پیش گوشم مشکی شده بود خیلی عجیبع نمیدونم شاید ی نعمته من قدرشو نمبدونم بشدتم موهام صافن و چرب میشن زود

نمیدونم ولی خیلی زیاده و من اصلا دوس ندارم یبار موهامو رنگ کردم بعد دوهفته تا پیش گوشم مشکی شده بود ...

نعمته عزیزم

من قبلا موهای پری داشتم  الان موهام نازک شده ریزش داره سنی ام ندارم

نگرانم

هرطرف خونه رو که نگاه کنی موهای منه

ناخنام میشکنه دلم میخواد قشنگ بلند شن لاک بزنم،لاک رو  ناخن بلند یه چیز دیگست

منم اینطوری اذیتم

ریزش و مشکلات اینطوری خیلی سخته

دختر دایی من ریزش داشت برای این که برطرف کنه امپول و قرص خورد الان ریش دراورده

خدا دادی بدنت کوسه است موهات خداروشکر رشد داره 

ناخت الحمدالله نمیشکنه

ماها باید هزارتا روتین داشته باشیم که رشد کنه

فک کن این کوتاه کردنت یه روتین و سرگرمیه  دید خوب داشته باش بهش

.

نعمته عزیزممن قبلا موهای پری داشتم الان موهام نازک شده ریزش داره سنی ام ندارمنگرانمهرطرف خونه رو که ...

من خیلی کشک میخورم دلیل ناخونام کشکه همینجوری کشک خشک عین خوراکب روزانه میخورم شمام بخور