2777
2789
عنوان

خانم های پولدار باور کنید فقیرها نیازی به نصیحت ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 27 پست

دوستان عزیزم حمله نکنید نظرمو میگم صرفا نظرموووو اما میتونید محترمانه مخالفتی داشتید بگید محترمااااانه

ادعای پولداری ندارم اما خب خداروشکر وضعمون بد نیست 

نه من نه خونوادم به کسی تاحالا این طور نگفتیم که چرا فلان کارو میکنی چرا اینکارو کردیو...اما یه چیزی این وسط اشتباهه خطاست

میبینی طرف واسه عروسی دخترعمه شوهرش کلی هزینه میکاپ کرده تا مثلا چشم بقیه دربیاد اما به فکر ۱۰روز دیگش نیست که قسط داره اخرش میگه خدا مارو نمیبینه ما چرا هرچی درمیاریم بی پولیم و اینم از شانس ماست

طرف هر روز یه کافه میره استوری میزاره که کلاس بزاره اما پول نداره در و دیوار خونشو یه رنگ بکنه

طرف موتور شوهرش مال عهد بوقه و ماشین ندارن خونه ندارن شغل دوم ندارن ولی آیفون دست گرفته تا کلاس بزاره

اونی که پولدار شده قطعا از این خواسته هاش زده تا در رفاه و ارامش مالی به این خواسته هاش برسه نه با استرس و صرفا برای اینکه چش بقیه رو دربیاره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پول دار نیستم ولی واقعا اگر کسی بگه فقیرم و بعدم بگه این خرجا رو کرده واقعا عقل نداره😐خرج کنن نوش ج ...

دقیقا

من خیلیارو دیدم اینطورن البته چیزی بهشون نگفتم اما ته ذهنم این سوال بوده اخه چرا؟چرا باید یکی همچین تصمیمای سمی بگیره

2805
پول دار نیستم ولی واقعا اگر کسی بگه فقیرم و بعدم بگه این خرجا رو کرده واقعا عقل نداره😐خرج کنن نوش ج ...

نه کسی ناله نکرده

برادرشوهرم و خانمش هر دو کارمند هستن و دلشون شاسی بلند گرون خواسته خریدن

حالا اون یکی برادرشوهرم که تو شهرستان یک سرمایه دار است و زمین داره دائم اینا رو سرزنش می کنه چرا پول به شاسی بلند دادید؟ باید زمین می خریدید

بی عقلی کردید و ..

همچین حرف هایی راجع به من و شوهرم هم میزنه 

انگار برای هزینه هامون باید از اون اجازه بگیریم چون پولدارتره حرفش سند است

یه آدم پولدار هیچوقت همچین خرجی انجام نمیده

نه اتفاقا پولدارا خرج میکنن خوبم خرج میکنن منتها نه برای اینکه تو چشم بقیه باشن بلکه برای راحتی و ارامش خودشون که خب اونو جار نمیزنن

مثلا شما تاحالا ادم پولدار(نه تازه بدوران رسیده و خسیس)دیدی که بیاد بگه لباس جدیدم رو از فلان برند و فلان قیمت گرفتم

نه دیگه

نه اتفاقا پولدارا خرج میکنن خوبم خرج میکنن منتها نه برای اینکه تو چشم بقیه باشن بلکه برای راحتی و ار ...

من که همه جور آدمی تو کره ی خاکی دیدم

پولدار ندید بدید مارک باز هم زیاد دیدم

دقیقامن خیلیارو دیدم اینطورن البته چیزی بهشون نگفتم اما ته ذهنم این سوال بوده اخه چرا؟چرا باید یکی ه ...

منظورم اسنارتر نیست چون اصلا نمیدونم چه شخصیتی هست ک نظر بدم

ولی واقعا  این مدل ادمایی ک میگین زیاد دیدم. نمونه اش دوستم ک ایران زندگی نمیکنه سه ساله از من قرض گرفته مدام میگه ندارم بدبختم بی پولم. بعد استوری میذاره همش هواپیما سواره همش کنسرت میره باشگاه میره و..  در باورش نمیگنجه اون پول رو من چطوری جمع کردم🤦🏻‍♀️

نه کسی ناله نکردهبرادرشوهرم و خانمش هر دو کارمند هستن و دلشون شاسی بلند گرون خواسته خریدنحالا اون یک ...

اگه درکل وضع زندگی برادرشوهرتون خوبه و با ماشین جدید خریدن اختلال بزرگی تو زندگیشون ایجاد نشده خب نه واقعا چه اشکالی داره چون ماشین یه چیزیه که بخش زیادی از وقتمون اونجا صرف میشه و امنیتش خیلییی مهمه

اگه درکل وضع زندگی برادرشوهرتون خوبه و با ماشین جدید خریدن اختلال بزرگی تو زندگیشون ایجاد نشده خب نه ...

در کل فکر نمی کنید به دیگران مربوط نیست

مثلا به ما گفت گفتیم مبارک باشه چرخش به خوشی بچرخه

ولی اون یکی برادرشوهرم تحقیرشون کرد که بی عقلید

ولخرجید و ..‌

نه کسی ناله نکردهبرادرشوهرم و خانمش هر دو کارمند هستن و دلشون شاسی بلند گرون خواسته خریدنحالا اون یک ...

متاسفانه‌ماشین هم تو ایران ی سرمایه گذاری حساب میشه. ضرر حساب نمیشه

ولی خب اون بنده خدا هم قصد خیر داره.  ولی خب یکی دوبار راهنمایی کرد کافیه