2777
2789
عنوان

بابام ی مردنیه کاش بمیره راحت شم

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 83 پست
عزیزم دعا میکنم خدا به دلت آرامش بده زودتر از اون خونه نجات پیداکنی دست مادرتم بگیری انقد موفق بشی پ ...

چطوری ازدواج کنم؟ میگم با همسایه ها و فامیل دعوا کرده اونایی ام ک نکرده هی از-هودش بدم میگه 

شما خودت حاصری با کسی ک پدرش میگ دخترم اهل رندگی نیس ازدواج کنی؟ مسلما فراز میکنی بقیه هم اونطور

کاربری دست دو نفر مهلا و دوستش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
نمیدونم فقط منم یا مث منم پیدا میشه کسیهنوزبعد۲۴ سال با یاد کردن یا دیدن عکس بابام کلی گریه مبکنم،مث ...

آخ روزی ک بزارنش تو قبر

منم بگم برو ب درک 

دلیلی نداره دروع بگه عکسم گداشته بوده

بابا حالا یه کاپ کیک خریده باشه هرچند اکثرا از اینور‌اونور برمیدارن

ولی خدایی کی‌روش میشه به باباش بگه من پریودم

هیچکس

اینارو‌باور نکن لطفاااا

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بابا حالا یه کاپ کیک خریده باشه هرچند اکثرا از اینور‌اونور برمیدارنولی خدایی کی‌روش میشه به باباش بگ ...

گفت دید حالم خوش نیس ولی چی بگم

باز دلیل نمیشه من نخوام بابام بمیره.

بابا حالا یه کاپ کیک خریده باشه هرچند اکثرا از اینور‌اونور برمیدارنولی خدایی کی‌روش میشه به باباش بگ ...

چه حسیه نخوری نپوشی نگردی هیچی نخوای

باز سر میز غدا هی داد بزنه تف کنه ت. غدات؟ بعد بشقاب پرت کنه خورشت بریزه رو صورت مادرت و فرشا ،

بعد بری جمع کنی بشوی طرف ها رو بیاد هم فین و تف کنه بهشون؟ هان؟

بعد بره بگ زنم فلانه دخترم فلانه؟ 

باشه این حرفات هیچ وقت یادت نره باشه؟

حتمن درسته خونه ب امنیت میشه هر روز چن. نفر بیا ن من ..... بهتز از اینه هر لحطه عذاب داشته باشم

نگو این طوری نگد 

خودش-هی میگه نمیزارم ازدواج کنین من مردم همه مردا بیا ن .....

به شما چه دقیقا؟صاحب تاپیکی یا کی هستی که بخوای تعیین کنی کی کجا نظر بده پدر در هر صورت محترمه حالا ...

من به شما بی احترامی کردم؟ 

اشکال نداره چون اصلا درکی از این موضوع ها نداری بماند که شعورم نداری

هیچــ
2810