2777
2789
عنوان

این فرق سر خیلی خالیه عکس💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 43 پست
دکتر رفتی چی داد بهت؟دوبار دکتر رفتم راضیم ..خودمم روغن تراپی میکنم

هیرویت 

زینک پلاس 

فرفولیک 

نوروبیون سه هفته

بیوتین بپانتین 

اینا رو الان دارم مصرف میکنم 

سری قبل هم همسو داد به جز بیوتین 

شما چی مصرف کردی؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
هیرویت زینک پلاس فرفولیک نوروبیون سه هفتهبیوتین بپانتین اینا رو الان دارم مصرف میکنم سری قبل هم همسو ...

من دفعه ی اول که رفتم

هیرویت 

ویتامین دی

قرص آهن ایرانی 

تونیک اویدرم 

شامپو ضدریزش کاندید

دفعه ی دوم

شامپو همون

ویتامین دی

ففول

امگا۳

بیوتین 

دوتا قرص دیگه هم داد که اونو الان یادم نیس

بهم گف هرروز حموم برو

گف دیگه نیا 

خودمم هفته ای یک یا دوبار روغن نارگیل و رزماری زو قاطی کردم قبل حموم میزنم 

موهام شکر خدا خیلی فرق کرده 

من دفعه ی اول که رفتمهیرویت ویتامین دیقرص آهن ایرانی تونیک اویدرم شامپو ضدریزش کاندیددفعه ی دومشامپو ...

آها به من آمپول د ۳ داده یکیشو زدم فعلا 

بعد ماهی یکبار ویتامین دی

شامپو رو بخرم خداکنع جواب بده

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

قبلاً خیلی مو داشتم در حدی که تو کلیپس جا نمیشد می‌خوام دوباره موهام جون بگیره لعنت به استرس

منم مثل تو لعنت بهش💔💔💔

اره دیگه برا شما گفتم چند بسته قرص ال دی از داروخونه بگیر خوب بکوب بعد با آب مخلوط کن بذار جلو سرت ک ...

وای حتما انجام میدم

آها به من آمپول د ۳ داده یکیشو زدم فعلا بعد ماهی یکبار ویتامین دیشامپو رو بخرم خداکنع جواب بده

ببین شامپو کاندید خیلی خوبه خیلی 

هرروز حموم میری؟ 

من وقتی هرروز حموم میرم موهام خیلی خوب میشه نه میریزه نه چیزی

ببین شامپو کاندید خیلی خوبه خیلی هرروز حموم میری؟ من وقتی هرروز حموم میرم موهام خیلی خوب میشه نه میر ...

نه هر روز نمیرم دو روز نه یکبار میرم 

آخه من سینوس دارم بدبختی هر روز برم سرم درد میاد