2777
2789
عنوان

لطف کنید بچه نیارید وقتی صلاحیت ندارید

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 45 پست
هرچی که باشه از بزرگ شدن زیر دست همچین موشهای فاضلابی بهتره

ای وای 🤭

حتما بهتره عزیزم 

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهزیستی چه خوبی داره

خیلی خوبی داره تا زیر دست این کثافت ها باشه اگه می‌دیدی بچه تو سرما وگرما وسط کوچه بود پسرم میگفت ده بار نزدیک بود ماشین بهش بزنه از صبح تا شب گرسنه اگه یکی از ما همسایه ها بهش غذا می‌دادیم وگرنه هيچی 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد  

2805
دقیقا یه همسایه دیگمون در حسرت یه بچه هست چقدر خرج دکتر و دوا کرده گاهی وقتا میگفتم بچه رو ببریم بدی ...

آخی الهی 

واقعا حیف که بعضی در حسرتن و بعضی کفران نعمت می‌کنن . 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
طفل معصوما خیلی دردناکه دل آدم پرغصه میشه وقتی این چیزارو میبینه

آنقدر نازه و بامزه حرف میزنه خیلی دوسش دارم با اینکه خودم سه تا بچه دارم میگم کاش میتونستم بیارمش پیش خودم. نگهش دارم اما نه شرایطش دارم و نه شدنی هست 

آخی الهی واقعا حیف که بعضی در حسرتن و بعضی کفران نعمت می‌کنن .

حکمت خدا نمی‌دونم چیه 

سه تا خواهر میشناسم دو‌تاشون زندگیشون ثابت و خوبه بچه دار نمیشن 

اون خواهر که شوهرش نرمال نیست و گویا جدا شدن 

تا ازدواج کرد چیزی زمان نبرد بچه دار شد 

خدایا بعضی بچه ها چرا باید این قدر سختی بکشن

نمیدونم واقعا خدایا حکمتت رو شکر تو عالم و دانایی 

خدا خودش نگهدارشون باشه پشت و پناهشون باشه

حکمت خدا نمی‌دونم چیه سه تا خواهر میشناسم دو‌تاشون زندگیشون ثابت و خوبه بچه دار نمیشن اون خواهر که ش ...

دقیقا اون یکی همسایه بچه دار نمیشه که چند روز پیش تاپیک زدم براش دعا کنید 

بعد اینا بچه به این نازی خدا بهشون داده میندازنش کف کوچه 

پسرم گاهی وقتا میگفت ببرمش بدمش به خاله که بچه نداره 

حکمت خدا نمی‌دونم چیه سه تا خواهر میشناسم دو‌تاشون زندگیشون ثابت و خوبه بچه دار نمیشن اون خواهر که ش ...

آره واقعا منم موارد مشابه زیاد دیدم 

قانون عجیبی این دنیا داره

بعضی وقتا هم می‌بینم یه زن آنقدر خوشگل و با نجابته شوهرش ببخشید بی بندو باری می‌کنه .. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حکمت خداروشکربه یکی اینجوری بچه معصوم میده، یکی هم مثل من در حسرتش میزاره.زندگی خیلی بی رحمه

عزیزم خدا به زودی دامنتو سبز کنه ان‌شاءالله اولاد سالم صالح بهت ببخشه 🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810