2777
2789
عنوان

تیر کشیدن واژن و پایین شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 74 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۳۹ که عالیه کم نیست بخوان کاری کنن شاید اشتباه سونو ها بوده دکتر سونو بمن گفت با بزرگشدن جنین طولم ک ...

عزیزم خیلی ممنون خیلی بهم امیدواری دادی

امیدوارم اشتباه سونو ها باشه

انشالله بسلامتی نی نی تو بغل بگیری 

واسه منم دعا کن

2805
ادم به هرچی فکر کنه جذبش میکنه بیخیال باشی زود میگذره

بابا نمیتونم بیخیال بشم

از اول همش میگفتم نمیپونه سقط میشه

میگفتم یعنی میشه ۱۲رد بشه من خیالم راحت شه

خداروشکر رد شد حالا میبینم مشکلاتم زیاد تر شده

آسپرین شیاف سیکلوژست آمپول آنوکساپارین

سقط نمیشه عزیزم مطمئن باش ..من سه تا بچه دارم بارداری های خیلی سخت و پرعارضه داشتم سابقه سقطم دارم ..اما مطمئنم بچت میمونه برات ..هر روز دستتو بزار رو شکمت برای بچت ایت الکرسی و ۴ قل بخون عالیه ..سوره حجرات و الرحمن هم مانع سقط میشه ..من سر دوقلوهام بطور متناوب لکه بینی دتشتم ..جفتم پایین بود ..تهدید به سقط بودم ..اما خدا خواست و بچه هام تو ۳۶ هفته هر کدوم ماشاالله بالای ۳ کیلو به دنیا اومدن..

سقط نمیشه عزیزم مطمئن باش ..من سه تا بچه دارم بارداری های خیلی سخت و پرعارضه داشتم سابقه سقطم دارم . ...

خدا کنه فقط امیدم بخداست

انقد خوشحال بودم که دارم ۱۲رو رد میکنم دیگه خیالم راحت میشه اخه سقطام یکی تو ده هفته تو شکمم مرده بود یکی هم ۷هفته سقط خودبخودی بود

الان این طول سرویکس لعنتی پیدا شد خدا کنه تغییری نکنه

دیگه اینم براش اتفاقی بیوفته من اون آدم سابق نمیشم

خدا بچه هاتو حفظ کنه گلم

تا خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته به اینم خیلی اعتقاد دارم😍

مشکل من اینه خیلی استرسیم یهو یه استرسی میاد سراغم کلا خیس عرق میشم

واقعا هیچ علائمی نداره؟

نه عزیزم

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

بابا نمیتونم بیخیال بشماز اول همش میگفتم نمیپونه سقط میشهمیگفتم یعنی میشه ۱۲رد بشه من خیالم راحت شهخ ...

الان که هیچ مشکلی نداری خداروشکر

سرکلاژم برای کسایی میکنن که زیر ۲۵ باشن

شما عالیه همینم میمونه خب طبیعیه بچه هرچی بزرگترشه طول کمتر میشه ک طبیعیت رحم همینه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

عزیزم خیلی ممنون خیلی بهم امیدواری دادیامیدوارم اشتباه سونو ها باشهانشالله بسلامتی نی نی تو بغل بگیر ...

ممنون گلم

حتما 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که هیچ مشکلی نداری خداروشکرسرکلاژم برای کسایی میکنن که زیر ۲۵ باشنشما عالیه همینم میمونه خب طبی ...

یعنی امکان داره دیگه طول سرویکسم تغییر نکنه تو این سایز بمونه؟

تا چند هفته سرکلاژ میکنن از اونطرفم میترسم وختم بگذره کاری نتونن بکنن الان ۱۶هفته و۴روزم ده روز دیگه وقت سونو آنومالیمه میشه ۱۸هفته و۲روز اگه کم بشه تااونموقع کم میشه بازم؟تو ۱۹هفته هم سرکلاژ میکنن؟

ببخشید عزیزم اگه زیاد سوال میپرسم چون کمو بیش تجربه دارین میپرسم

2810