2777
2789
عنوان

تیر کشیدن واژن و پایین شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 74 پست
عزیزم من که دکتر نیستم بعدشم من مجردم زیاد اطلاع ندارم از اطرافیانم شنیدم که تیرکشیدم زیر شکم و دردو ...

درد واژن و زیر شکم هفته ها اولم طبیعیه عزیزم

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

درد واژن و زیر شکم هفته ها اولم طبیعیه عزیزم

اها گفتم که من اطلاعی ندارم فقط من دختر داییم قبل بچه اولش یه سقط داشت که این دادرو داشت 

همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا 😔😔یعنی ممکنه سقط شه

بخودت استرس بیخودی نده همین سمه برات.

تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته 

خیال راحت بخواب نه سرچ کن نه نظر بپرس  چون شرایطا فرقداره

منی  که فکرشو نمیکردم به ماه هشت برسم ولی شد تا چشم بزاری گذشته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

2805
نه عزیزم همین استرس برات سمه استراحت کن تا نوبت انومالی کار سنگین نکنمن ان تی ۳۲ بود دو هفته بعد تکر ...

چون جفتم پایین بود از سونوی ان اتی همش استراحتم

دکتر سونوگرافی دومی گفت شاید بخاطر تفاوت مرکز سونوگرافی باشه

دیگه چاره ای ندارم باید تا انومالی صبر کنم چون هم شیاف استفاده میکنم هم آمپول میزنم

ولی استرس منو از پا در میاره تا ده روز

یعنی اگه طول سرویکس تا ده روز بیاد پایین ممکنه سقط شه؟؟

پر بودن نبودن مثانه تاثیر داره دقت دکترم همینطور همیشه یک سونوگرافی برو تغیبر نده ماما بمن گفت دراز ...

چون جفتم پایین بود یه ماهه خیلی رعایت کردم جفتمم خداروشکر رفته بالا ولی اون طول سرویکس نمیدونم چطور شده چون دو تا مرکز متفاوت رفته بودم خودمم شک دارم چون اولی جفتمم خلفی نوشته دومی گفت قدامیه

بخودت استرس بیخودی نده همین سمه برات.تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته خیال راحت بخواب نه سرچ کن نه ن ...

عزیزم سرکلاژ چطوره سخته؟

اخه سرکلاژم میگن وقت داره بعداز ۱۸هفته انجام نمیدن

چون جفتم پایین بود از سونوی ان اتی همش استراحتمدکتر سونوگرافی دومی گفت شاید بخاطر تفاوت مرکز سونوگرا ...

نه عزیزم الان عالیه سرویکست چرا انقد فکر منفی میکنی سقط چرا.

منم هم استراحم هم امپول شیاف

خودت اینا رحمت رو سفت میکنه و هیچ اتفاقی نمیفته  برا انومالی هم مثانت رو پر پر کن ک دقیقتر باشه من ۲۶ بود اتفافب نیفتاد با ۳۹ میخواد چی بشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مال شما چطور شد سقط شد علتش چیبود چند هفته بود؟

هفته یازدهم بودم لکه بینی شدم بهم گف اسپرمت ضعیف بوده بچت داره سقط میشه بعدا از چند نفر شنیدم که دارو میدن برا تقویت نوزاد این زنه تا هفته یازدهم منو نگه داشت بعد گف برو سقط کن اونیکی طفلک هم ماه ششم بود دوقلو باردار بود میگف حاملگی پر خطر بود قبلا سقط داشته میگف اکثر دکترا بهم میگفتن دهانه رحمت باید دوخته بشه و استراحت کنی این بدبخت و بدون اینکه بدوزه از یه شهری میفرستاد یه شهر دیگه بره سونو 

عزیزم سرکلاژ چطوره سخته؟اخه سرکلاژم میگن وقت داره بعداز ۱۸هفته انجام نمیدن

نه اصلا سخت نیست  من ۱۴ هفته انجام دادم تازه دکتر قبول نکرد گفت خوبه خودم اصرار کردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند هفته سقط داشت علتش چیبود؟

اهمیتی به اینچیرا نده و نخون😐 قرار نیست ک اتفاقی برا یکی دیگه افتاده برای توهم بیفته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810