دختری_ازجنس_رویا مدیر عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 1693 عنوان نشونه پسر عاشق | مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 35 پست چیه؟🥺🥺 دیروز | 23:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختری_ازجنس_رویا مدیر استارتر عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 1693 خب هیجانات اولیه هم در نظر بگیر خیلی چیزا رو در نظر بگیر چون حقیقت خیلیی تلخه امیدوارم به خواسته ات ... یعنی الان فکر میکنی دچار هیجانات اولیه شده ؟😍
artimoc عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 155 یعنی الان فکر میکنی دچار هیجانات اولیه شده ؟😍 نه من اینو صد در صدی نگفتم دارم میگم احتمال داره هیجانات اولیه گاهی اوقات خوبن که میشه نشونه خواستن و رابطه داشتن ولی بعد از اون باید تهعد قطعی بهت داشته باشه که میشه عشق
دانه_درخت_کاج عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 326 یعنی عاشقمه؟🙃کلاس میرم تو کلاس باهاش آشنا شدم یروز کلاس نرم سراغمو از استاد و بچه ها میگیره ازم سنم ... نمیتونم بگم عشق ولی دوست داره چه بامزه بوده آشنایتون ..ولی عجب پررویی بوده دستتو گرفته🤣🤣پایدار باشین🥰🥰
دختری_ازجنس_رویا مدیر استارتر عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 1693 نه من اینو صد در صدی نگفتم دارم میگم احتمال داره هیجانات اولیه گاهی اوقات خوبن که میشه نشونه خواستن ... اره موافقم مرسی🌹🌹💫💫
دختری_ازجنس_رویا مدیر استارتر عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 1693 نمیتونم بگم عشق ولی دوست داره چه بامزه بوده آشنایتون ..ولی عجب پررویی بوده دستتو گرفته🤣🤣پایدار باش ... همین که یه حسی داشته باشه راضیم😂اره منم تعجب کردم چون قبلش تو راهرو کلاس حواسش بود به من و بقیه دخترا برخورد نکنه یدفعه این رفتار عجیبو انجام داد🤣🤣🤣مرسی دعا کن اول عاشقم شه تا بتونیم پایدار باشیم🤣🤣❤