2777
2789
عنوان

این قضیه خرابا شانس دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 44 پست
یعنی یه پسر چند سال پیگیر بوده باز خودش خیانت کردهاصلا نمیتونم حضم کنم اونی که باید خیانت میکرد قاع ...

اره خیلی بیشتره .و واقعا هم عقل و شعور دخترام بیشتره .

طرف مشکل شخصیتی شدید داشته 😄 ولی جدی یه کسایی خیانت میکنن آدم پشماش میریزه .امروز یکی میگفت دختره به پسر پولداری که واسش تو تهران خونه خریده ، خیانت کرده 

حالا جدا شدن ، خونه رو فروخته بیزینس خودش و زده 

Yes .I'm pretty. Pretty tired of this bullshi t

باید چیکار کنیم؟ من خیلی بدم میاد اگا طرفم غریب باشه یا گذری باشه میشورمش جوابشو میدم اما طرف اشنا ب ...

عزیزم ترس از تنها موندن نداشته باش آدم تنها باشه با آدمای دوهزاری ک بهش آسیب میزنن نباشه من اینهمه سال دوست پسرم نداشتم حالم بهتر بود تا یه خواستگار اومد ک اونم خودشو کشت و مامانش کلی اومد بعد من داشتم باهاش خوب میشدم همون حین خراب کرد با خیاااانت ، از دوست و رفیقم هیچییییییی درنمیاد همه جورشو داشتم ولی هیچ فامیل ک هیچ تر

آیدا هستم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خاک تو سر من همش میترسم از عواقبش مثل اینمه صاحب خونه بی شعور بیرونم کنه خاک تو سرم ک نریدم بهش

حداقل محترمانه جوابشو بده فقط سعی کن جوابشو بدی ک بعدا خودتو سرزنش نکنی

2805
عزیزم ترس از تنها موندن نداشته باش آدم تنها باشه با آدمای دوهزاری ک بهش آسیب میزنن نباشه من اینهمه س ...

ببین من اصلا از تتها موندم ترسی ندارم چون کل عمرم تنها بودم ن خانواده ن دوستی تداشتم هیچی الانم با هنه قطع رابطه کردم کلا دوستم همین یه دونهذهست ک همش میگم اگه یه جا مشکلی شد برام بهش بگم ینی همش فکر روز موادا میکنم خاک. تو سرم نمیفهمم چمه د اخه برین رو طرف برههههه چه مرگتهذاینقدر خفه خون میگیری

حداقل محترمانه جوابشو بده فقط سعی کن جوابشو بدی ک بعدا خودتو سرزنش نکنی

اره همین جوابشو موادب بدمم سرزنش نمیکنم اما خاک تو سرم لال میشم گمونم اعتناد بهدنفس ندارم یکی خودشو بالا بگیره من اعتماد به نفسم تو دلم. کم میشه اما بروز نمیدم

اره خیلی بیشتره .و واقعا هم عقل و شعور دخترام بیشتره .طرف مشکل شخصیتی شدید داشته 😄 ولی جدی یه کسایی ...

قضیه خرابا شانس دارنه دیگه خونه میخرن براشون 😅من از این خاستگاره آدامس هم نخواستم گفته بودم انقد مادرش نفرسته گناه داره شیرینیم نخر اینم وضعم گریه هاشم موند واسه من 😐

آیدا هستم 
2810