2777
2789
عنوان

آیا سیاتیک درمان داره

91 بازدید | 16 پست

درود‌.مادر من چندین سال هست که دیسک کمر داشت حدودا نزدیک یکسال هست که سیاتیک هم بهش اضافه شده و وضعیتش بدتر شده یعنی اگر بخوام درموردش توضیح بدم 

عرضم به خدمتتون که موقع راه رفتن ، نشستن درد دارن

صاف هم نمیتونن بمونن یخورده راه میرن از درد خم میشن

پای چپ از لگن تا پشت زانو هنگام راه رفتن درد میگیره

و پای راست هم بعد از 5/10دقیقه سرپا موندن بیحس میشه و گزگز میکنه.دکتر براشون فیزیوتراپی نوشتن بعداً خودمون هم ماساژ و طب‌سنتی امتحان کردیم اما تاثیر آنچنانی نداشته .

چون ناراحتی قلبی دارن سعی داریم که با روش غیرجراحی خوب بشن .....

میخواستم از تمام کسانی که این تایپک رو میخونن خواهش کنم اگر خودشون،یا از خانواده،دوستان و آشنایانشون کسی به این درد مبتلا بوده اما درمان شده لطفا راهنمایی کنه

مادرم 38سالشه از25سالگیش درگیر سیاتیک شد هنوز داره میکشه درمان نداره 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

من یکماهه اسباب کشی دارم کمرم فشار اومده انگشت پای راستم بیحس شده و انگشت شصت پای چپم گز گز میکنه کمر درد دارم بخدا نمیدونم چیکارکنم 

گذشته فریبم داد حال عذابم میدهد از آینده وحشت دارم 

بابای من بود با ماساژ خوب شد و استخر درمانی 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

شما چند سالته چه مادر جوانی استخر آب گرم خوبه براش

من20

بله جوون هست چون 18سالشم نبود ک منو دنیا اورد 

خیلی راهو روش های مختلفی رفتیم نشد 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

2810