2777
2789

هرچی بزرگ تر میشم انگار مغزم باز تر میشه انگار میفهممم چی به چیه انگار دنیارو با مغز باز تر میبینم 

انقدرفکرو خیال میکنم از این سن ک نگو 

به خدا مغز الان منو با پارسالم مقایسه کنید خندتون میگیرع 

الان انگار ی زن40ساله تو وجودمه در اون حد شدم 

بالغ پخته و این خیلی داره اذیتم میکنه 

اینکه مث هم سنو سالام نیستم 

بابام میگه من به عنوان بزرگترت میگم از الان خودتو ننداز تو جریام زندگی تو چیکار داری ک حقوقم کمه خرجو دخل نمیخونه تو زندگیتو کن 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
یه دیالوگ معروف داره جانی دپ توی دزدان دریایی کارائیپ میگه دنیا همونه فقط از درون خالی شده (:

:) 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

آدم هرچی بزرگتر میشه بیشتر میفهمه چقدر دنید بی رحگه و جز خدا و خود آدم هیشکی براش نمیمونه الان که به ۲ ،۳ سال پیش برمیگردم و نگاه میکنم میگم این دختر چجوری تبدیل به این آدم شد؟؟

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
آره واقعا کاش مثل دهه هشتاد بودیم تو یه حال و هوای دیگه

من ده هشتادیم:) 

چند سالته ؟

20

آدم هرچی بزرگتر میشه بیشتر میفهمه چقدر دنید بی رحگه و جز خدا و خود آدم هیشکی براش نمیمونه الان که به ...

منم مث. شما ی بلاهاییی سر ادم میاد ک... 

منم مث. شما ی بلاهاییی سر ادم میاد ک...

که حتی برات قابل تصور نیست🫠

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
که حتی برات قابل تصور نیست🫠

(: دقیقا