2777
2789
ما تلویزیونمون ال جی هست۹ساله خریدیمخیلیم راضی هستیممخصوصا کنترل جادوییشش🤗

میگم ک عالیه ماهم راضی ایم ولی وقتی جفتش رو داشته باشی و قیاس کنی میبینی سامسونگ بهتره

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
وسایلم بوش و فلیپس ،الجی و سامسونگ خریدمقطعا از خریدشون پشیمون نمیشیاگر اصل باشن

سامسونگ که نیست دیگه 

کلا جنس اصل خیلی سخت پیدا میشه

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
میگم ک عالیه ماهم راضی ایم ولی وقتی جفتش رو داشته باشی و قیاس کنی میبینی سامسونگ بهتره

دقیقا تی وی من سامسونگ به نظرم کیفیتش تصاویرش خیییلی بهتر از برندای دیگه اس

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

نگو جانم فیک زیادهمن مادرم اینا از سال ۹۲ دارن سامسونگ ۴۲ اینچ اخ نگفته خداروشکر البته بگم ساخت کره ...

والا خواهرم و مادرشوهر اینا از سال ۹۰ دارن..هر دوتاشون خط افتاده..مال خواهرم دو سه ساله ولی مادرشوهر چند ماهه افتاده..اصله..برا من الجی هست راضی ام.

تا همیشه چشم به راه عطرت می مانم چشم انتظاری تو زیباترین بی قراری دنیاست

والا خواهرم و مادرشوهر اینا از سال ۹۰ دارن..هر دوتاشون خط افتاده..مال خواهرم دو سه ساله ولی مادرشوهر ...

اولین بار بود شنیدم عجیبه

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
بله برای من مال قبل تحریم هاستاز نمایندگی خریده بودم

منم لوازمم اکثرا مال ۱۲ ۱۳ سال پیش 

یخچالم سامسونگ ساید

حیف کوچیک فقط

ولی ساندویچ سازم گوسونیک خیلی خوبه راضی ام

سرخ کن هم هر برندی باشه فرق نداره چون فقط یه المنت داره مثل یخچال چیز پیچیده ای نداره 

فیلیپس فقط پول برندشو میخوره الکی گرونه

من مباشی دارم خیلی راضی ام

2810