2777
2789
عنوان

ازش خوشم‌میاد

100 بازدید | 16 پست

روش کراش زدم خیلی دوس دارم خبری بشه ، تنها چیزی که ازش میبینم اینه که فقط استوری عکسامو لایک میکنه ولی تاحالا حرفی نزدیم نمیدونم تو همچین موقعیتی باشید ریپلای میکنید که یه بهونه جور کنید؟اخه اگه اون بخواد خودش بهونه پیدا میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
باز خوبه از من لایکم نمیکنه🤣

اینم بعد دوماه که فالوم کرد تااازه لایک میکنه. کلا انگار خییلی محتاطه . شخصیت مغروری داره دورادور میشناسم من از لایک کردنش هنوز تعجب میکنم

از من فقط یبار ریلز فرستاد زشته منم یک ریلز بفرستم براش سر صحبت باز شه؟

نه اگه اون فرستاده که تو اول پیام نمیدی بفرست. من موندم چیکار کنم مث بچه ها ۳ تا اون لایک‌میکنه یکی من

دوست منم دوسه ساله از یکی خوشش میاد اقا هم میگه شاید بدونه شمارشو داره بعدیه کارمنگول بازی که میگه م ...

😂😂😂😂😂 من از پی وی تلگرامش فرااار میکنم یه وقت دستم نخوره چیزی بفرستم

😂😂😂😂😂 من از پی وی تلگرامش فرااار میکنم یه وقت دستم نخوره چیزی بفرستم

اینم واقعا نمیفهمم چراهمچین میکرده میگه وقتی اف بوده مینوشتم سریع حذف دوطرف ولی دوسه باراتفاقی اومده دیده

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

اینم بعد دوماه که فالوم کرد تااازه لایک میکنه. کلا انگار خییلی محتاطه . شخصیت مغروری داره دورادور می ...

از من تا اینستا ریختم فالو کرد فرداش 

همین ماه ریختم اینستا را فقط بخاطر این ریختم

کراش من میدونه دوسش دارم اگ حوصله داشتی تاپیک ناامید شمم کامل نوشتم بخون بگو نظرتو 

خب اگ بعد دو ماه شروع کرده لایک کردن تو هم گاهی لایک کن بذار ببین خودش چکار میکنه پیام اینا اصلا نده

از من تا اینستا ریختم فالو کرد فرداش همین ماه ریختم اینستا را فقط بخاطر این ریختمکراش من میدونه دوسش ...

منم جدیدا مث خودش از استوریاش فقط عکسای خودشو لایک میکنم ولی لعنتی پیج کاریه کم از خودش میذاره

از من تا اینستا ریختم فالو کرد فرداش همین ماه ریختم اینستا را فقط بخاطر این ریختمکراش من میدونه دوسش ...

نه بابا پیام اصلا نمیدم. دیگه گفتم تا دوماه دیگه اگه همچنان فقط لایک کنه قیدشو میزنم. لایک به چه درد میخوره حرفی باشه ریپلای میکنه

2810