2777
2789
عنوان

بیاین عکس بازیییی😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1283 بازدید | 179 پست
اوووه چه شوددد😂😂😂😂امیدوارم امسال داستان عاشقانه ای برات رقم بخوره😂😁♥️

مرسی از دعای زیبات😍😍

تو هم ب خواسته هات برسی ایشالا خوش قلب

بدجوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد..!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا از ۱۲ به بعد میرم به یه کسایی پیام میدم بعد فرداش ب خودم فش میدم پریشب رفتم به پسرخالم گفتم دو ...

دیدی تو عرض چند دقیقه  مثل کف دستم شناختمت😍😂

اخه پسر خاله /:"

حالا پسر خالت شبیه بغض یا کریم باشه دیگه من همین الان خودمو چنگ میندازم 

حالا چی گف

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
دیگ من قهرممممحنجره شو خدا بوسیده جی میگیییییییی😭😭🥺

سلیقه هامون از این جا تااااااا  

تتلو😭+سارن

دارم میترسم از خوابی که شاید هردومون دیدیم                     از این که هردوتامون شاید خلاف کعبه چرخیدیم ....

انصافی خیلی خوشگله

اره  واقعا بدون اغراق میگم 

تا حالا ۳ تا دختر به این خوشگلی دیدم

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
دیدی تو عرض چند دقیقه مثل کف دستم شناختمت😍😂اخه پسر خاله /:"حالا پسر خالت شبیه بغض یا کریم باشه دی ...

خب میگن خوب نیس قیافش 

ولی من دوسش دارم😭😭 

گفت میشه بزاری حضوری دیدمت حرف بزنیم؟ 

دارم میترسم از خوابی که شاید هردومون دیدیم                     از این که هردوتامون شاید خلاف کعبه چرخیدیم ....

هیراد + راغب

تتلو میزارم تو ماشین عشق کنی 

بغل تو میدههعههههه به من حس قشنگوو(: 

خب میگن خوب نیس قیافش ولی من دوسش دارم😭😭 گفت میشه بزاری حضوری دیدمت حرف بزنیم؟

خب  ببین حالا کار از کار گذشته پیامه رو دادی ولی به نظرم اگه در نظرت زیباست هم زیاد بهش رو نده براش طاقچه بالا بیا 

نزار اگه در حد املت عه فاز چلو کباب برداره 

دختر به این ۸وشگلی یکم ناز ادا بیا قدرت و بدونه

خب ببین حالا کار از کار گذشته پیامه رو دادی ولی به نظرم اگه در نظرت زیباست هم زیاد بهش رو نده براش ...

باش 😭 ولی اگر چص کرد خودمو میکشم

👍✨🫠🥹به قول تتلو هر ثانیه و هر لحظمی

بنازممممم 

بدن تو در واقع بهشته 

زمین بی ط جهنم برزخم بی ط چه زشته((:

در واقع چشات خودش خانواده کشور و عشقه(:

2810