2777
2789
عنوان

بیاین عکس بازیییی😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1318 بازدید | 179 پست
خشگلی ولی من نظر نمیدم چون تشخیص سنم افتضاحه

فدات حالا بوگو یه چی

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی قربونش😍😂♥️براش اسپند دود کن

😘😘❤️

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
جااان😍😍خوشگلا دارن کم کم رو میکنن😂

بگو چن میخورم 😂

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

فدات حالا بوگو یه چی

28

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
من شوهرتم بوس نفرست به غریبه!

لعنت🤣🤣🤣

28

عه اونقدام افتضاح نی😂 میتونی 

من شوهرتم بوس نفرست به غریبه!

بچه جون آره  به تو میخوره شوهر باشی /:"

برو به عروسکات بازی کن

تو رابطه دو تا بزرگتر هم دخالت نکن😑😂

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
40

افرین چه باهوش 😂

عههه😂😂فردا بجای افسان جون میام محضر😎

فردا ماکسیما سوارت میکنم بریم عشق و حال 

حسودا (افسان) در چ حالن؟

دارم میترسم از خوابی که شاید هردومون دیدیم                     از این که هردوتامون شاید خلاف کعبه چرخیدیم ....

2810