2777
2789
عنوان

شوهرم التماسم کردبرگردم خونه بعد 1 هفته قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 54 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

مردا همشون تا وقتی مجردن محل به مادر و خانواده نمی‌ذارن همینکه که زن میگیرن یادشون میفته مادر دارن مادراشون هم جوری رفتار میکنن که انگار عروس داره بیگاری می‌کشه از پسره  خلاصه لعنت به مادرشوهرا 

ولی اسی جان خیلی کار درستی کردی که برگشتی. شوهرت داره التماس می‌کنه  پس دوستت داره زندگیشم دوست داره  این وسطا یه کم حرفهای دلتو با مهربونیت میزدی   خانوادت کاملا اشتباه میکنن. چه بهتر که رو در رو نشدن به نظرم همسرت کار عاقلانه ای کرده که فقط با خودت حرف زده. همه مردا مامانی و خاک بر سر هستن.  منم یکیشو دارم

شوهرم میگه من حالا حالاها روم نمیشه بیام اونجا

حق با پدرته، وقتی دختر مردم رو اذیت میکنی، باید بری ازشون عذر خواهی کنی و بعد زنتو ببری خونش.

وقتی همینجوری پامیشی میری خونت، هم خودت هم خانوادت بی ارزش میکنی.

نذار قهر و اشتیت واسش راحت بشع. فردا بگو بریم خونمون و از مادرپدرم عذرخاهی کن.

پدر احتمالا بخاد باهاش اتمام حجت کنه

شوهرم میگه من حالا حالاها روم نمیشه بیام اونجا

بگو چرا روت نشه مگه چی شده؟

دعوا بحث زن وشوهری بوده

بگو خانوادم خیییلیم خوشحالن که برگشتم تصمیم اشتباه نگرفتم 

بعدم بگو اونا زیاد درجزیان دعوامون نبودن 

درکل خیلی حرفاتو به خانوادت نزن بعد چماق میکنن

بله

اول اینکه از این به بعد سعی کن هر وقت همسرت از سرکار اومد خونه 

تا نیم ساعت زیاد حرف نزنی و ازش چیزی نپرسی 

یه چایی یا خوراکی براش ببر و بعد کم کم شروع به صحبت کن در زمینه هایی که اون دوس داره 

غر نزن مردااا از غر زدن متنفرن صدات رو بالا نبر 

هرچی میخای بگی با لحن آروم و به صورت نیاز بگو 

یه کاری کن تو خونه که انقدر بهش خوش بگذره که هوس خونه مادرش رو نکنه 

وقتی خم خواست بره سعی کن تو هم همراهیش کنی اینطوری حالت بهتره

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
خودش میگه غر میزنی

نزن یه چنوقت اینکارو نکن سعی کن هر شب فیلم بزارید ببینید برید دور دور و دوستاتونو اگه خوبن دعوت کنید مسافرت برید تا بهت نزدیک و وابسته بشه

منم یمدت خیلی دعوا میکردمـمیگف دوس ندارم بیام خونه

واقعا؟ممنون ازت حالم بهتر شدخانوادم میگن تو باعث ننگ ما شدی چون باهاش رفتی😔

والله .یکی از فانتزیام بود ولی نشد.اولا اشتباه کردی خونتو ترک کردی در ثانی خوب شده که اون موقع روشون به هم باز می‌شد. یه روز شیرینی بخرین برین خونشون ازدلشون دربیارین