2777
2789

سلام بچها من قهر رفتم خونه بابام،خانوادم گفتن هرتصمیمی خودت میگیری بگیر ما کار نداریم و این ۱هفته واقعا بهم رسیدگی کردن و نذاشتن اذیت بشم

امروز شوهرم زنگ زد گفت بریم دادسرا درخواست طلاق بدیم خلاصه باهاش رفتم تو راه برگشت گفت برگرد خونه،من میخوام برگردی من قبول نکردم،تقریبا ۱ ساعت اصرار میکرد که برگرد وقتی دید من گوش نمیدم ماشین رو به سمت خونه روند و گفت من میبرمت

حالا خانوادم میگن چون شوهرت نیومده خونه ی ما دنبالت براش بی ارزشی خیلی حس بدی دارم با این حرف،آیا حرفشون درسته؟

ببین ی نصیحت خواهرانه کنم

اگه واقعا قصدت طلاقه برو به قهر

وگرنه برا ترسوندن بری بعد ی مدت عادی میشی براش و مهم نیسی براش

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

دیگه هیچ وقت از قهر استفاده نکن برای نشون دادن ناراحتی و اعتراضت 

شاید دو بار 

سه بار بیاد دنبالت 

بگه غلط کردم 

ببخشید 

ولی بار چهارم دیگه نمیاد و زندگیت خراب میشه 

توی جامعه ما زندگی بعد از طلاق خیلی سخته ها 

خوب فکراتو کردی؟

مطمئنی؟

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

نه کار درستی کردی برگشتی

ولی خب میتونستی سرراه بگی بریم خونمون وسایلم اونجاست بردارم،همونجا خانوادتم در جریان برگشتت میذاشتی 

ولی خب مهمم نیست مهم اینکه برگشتی سر خونه وزندگیت

سعی کن قهرنری

خانوادتم باید خوشحال باشن 

نه کار درستی کردی برگشتیولی خب میتونستی سرراه بگی بریم خونمون وسایلم اونجاست بردارم،همونجا خانوادتم ...

نه عزیزم خانوادم میگن باید شوهرت میومد دوباره پیش ما ی جورایی مثل رسم قدیم مثل خواستگاری و چون نیومده تو هم خودت بی ارزش شدی هم مارو بی ارزش کردی

دیگه هیچ وقت از قهر استفاده نکن برای نشون دادن ناراحتی و اعتراضت شاید دو بار سه بار بیاد دنبالت بگه ...

باشه عزیزم

شوهرم دنبالم اومد ولی تو ماشین بودیم خانوادم میگن باید میومده با ما صحبت میکرده و چون زنگ زده تو رفتی بیرون بی ارزشی

دیگه طلاق نگرفتم

افرین 

فقط برای زندگی خوب تلاش کن 

کلا ۷۰-۸۰ سال توی این دنیا زندگی میکنیم حیفه که خوب و با محبت زندگی نکنیم

به حرف بقیه هم اصلا گوش نده 

فقط تو و شوهرت برای هم میمونین 

نه هیییییچ کس دیگه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

2810