2777
2789
😂واینی چی مهد کودکه؟ ینی سختگیری نمیکنن و درس نمیخونن؟ یا جو دانشگاه رو میگی؟

نه .سرکلاس استاد جای درس دادن وقت دانشجو‌تلف میکنه .جزوه میده بنویسی .بعد امتحان شد یک کتاب بزرگ که اول ترم معرفی کرده چند تا کتاب مثلا دویست ضفحه سیصد تا مشخص میکنه بخونی.حرفه هم یاد نمیدهند .باید بری بیرون دانشگاه کار اموزی .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
نه .سرکلاس استاد جای درس دادن وقت دانشجو‌تلف میکنه .جزوه میده بنویسی .بعد امتحان شد یک کتاب بزرگ که ...

آره این بحث جزوه دادنشون رو زیاد شنیدم که شب امتحان ی جزوه ۳۰۰ صفحه ای بدون اطلاع قبلی باید بخونی بری ارائه بدی🤦‍♀️

❌درخواست دوستی نمی‌پذیریم ❌🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤕اگه آموزگاری قبول نشدم میرم سراغ اینکارا دیگه چاره ای نیساین دوره زمونه باااید پول درآورد

اموزگاری خوبه .مخصوصا زبان های خارجه ترجمه .الان با ارشدم پشیمونم کاش جای حرف مردم میرفتم کار یاد گرفتن اونی که یاد گرفت الان خونه ماشین داره من هیچ 

2805
اموزگاری خوبه .مخصوصا زبان های خارجه ترجمه .الان با ارشدم پشیمونم کاش جای حرف مردم میرفتم کار یاد گر ...

🥺💔

چن سالته؟ الان مشغول چه کاری؟

آره این بحث جزوه دادنشون رو زیاد شنیدم که شب امتحان ی جزوه ۳۰۰ صفحه ای بدون اطلاع قبلی باید بخونی بر ...

ارائه هرترم  ده بیست باره .شب امتحان چیز دیگه ایه .کتاب چند تا معرفی میکنه که شاید کل ترم دو سه بار هم نخوندیم .ولی خلاصه ش را جزوه داده .میگه مثلا اندازه سیصد صفحه دو روزه فرجس بخونید .البته از سه هفته قبل امتحانات مشخص میکنه .از اول ترم هم نمیگندد.دانشجو خوب روشون کار کنه

دانشگاه هیچیی ندارههمن فقط منتظرم تموم شههههیه مشت دختر و پسر ریختن اونجا هیچ خبری هم نیست

ای بابا

شنیدم تو طول ترم اصلا درس نمیخونن و شب امتحان ی چیز میخونن پاس شن و اهمیت نداره

درسته؟

🥺💔چن سالته؟ الان مشغول چه کاری؟

۳۶ .فقط پول تو صندوق دارم سودش کمی میاد .فتوشاپ یاد گرفتم اون هم پول ندادند .رهاش کردم.چون حرفه ای بلد نبودم

خوش گذرونیه فقط و البته پاره شدندر کنار درس خوندن هر غلطی میتونی بکنیکلاس هارو میپیچونیبا کلی ادم آش ...

آره

واسه ی دختر محدود و آفتاب مهتاب ندیده ای مثل من فک کنم خیلی تجربه جدید و باحالی بشه۰😆🥲

2810