2777
2789
عنوان

مشکل من با کوردی حرف زدن فامیل شوهرم که حل شد🥺😂

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 73 پست
😂😂😂😂خوبه باز غیبت میفهمی بازم من مادرشوهرمم خیلی کمک کرد بهم همیشه میگف ببین به نفعته یاد بگیری ...

آره بابا 😂ولی تا الان غیبت منو نکردن خداروشکرر منو دوس دارن😂🤣 ولی جدا از شوخی واقعا خیلی خوبن همشون تو عروسی چیدن جهیزیه اینا خیلی خیلی کمکمون کردن 

من شوهرم یادم میده انشالله که یاد بگیرم 😂

چون قول دادم بهش زبونشون یادم بده منم زبون خودمون یادش میدم 

باز خوبه مادر شوهرت هواتو داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم قسمت این جوری شده ایشالا خوش باشی مواظب همشهریم باشی ها

آره خداروشکرر با همه سختی هاییی که داشت بلاخره بهم رسیدیم 🥲🥺

چشم ولی اون باید مواظب من باشه ها😂 من تو شهر غریبم 

من خوزستانیم مجازی🥲

الان راضی هستی؟؟؟

باهات خوبن

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
2805
زن عموی من ده ساله با عموم که ترکه ازدواج کرده تازه سه سمتش هم تو خونه ترک بودن ،بعد این همه مدت میگ ...

افرین دقیقا منم ی چیزایی میفهمم ولی حرف زدنی نه نمیتونم

همتا اسم خـودمه♥
الان راضی هستی؟؟؟باهات خوبن

آره واقعا نمیزارن جای خالی خانوادم احساس کنم جاشون برام پر کردن خیلی خوبن باهام اینقدر که تو عروسی چیدن جهیزیه کمکمون کردن که هرچقدر تشکر کنم بازم کمه  خیلی خوبن  از انتخابم واقعا راضیم 

بااینکه خیلی شنیدم میگن کوردا اگه عروس از یه قوم دیگه بگیرن باهاش بد میشن ولی  همش خرافاته بین من جاریم که کورده هیچ فرقی نمیزارن خیلی تعریف منو میکنن

آره واقعا نمیزارن جای خالی خانوادم احساس کنم جاشون برام پر کردن خیلی خوبن باهام اینقدر که تو عروسی چ ...

تو اینستا ؟؟؟

شغلش چیه؟؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
آها فکر کردم کوردی

نه من شیرازیم 

اینکه میپرسیدم میخواستم بدون از ازدواج مجازی راضی هستی یا نه 

که خدا روشکر راضی بودی 

خوشبخت بشی🤗🤗