2777
2789
عنوان

مشکل من با کوردی حرف زدن فامیل شوهرم که حل شد🥺😂

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 73 پست
دقیقا منی دوست مریوانی داشتم اصلا ی کلمه نمیفهمیدم چی میگفت

زبون سمت اونا خيلی سخته با اینکه دوسال باهاشون زندگي کردم هیچی یاد نگرفتم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زبون سمت اونا خيلی سخته با اینکه دوسال باهاشون زندگي کردم هیچی یاد نگرفتم

اره منم یاد نگرفتم. خانوادشم دیدم ولی خب فرهنگشون هم خیلی متفاووته اصلا انگار ایران زندگی نمیکنن

همتا اسم خـودمه♥
2805
یادم بگیری هر بار با ی جنبه از زبان و ی سری اصطلاحات روبه رو میشی که پرات میریزه. من بابام ترکه ولی ...

زن عموی من ده ساله با عموم که ترکه ازدواج کرده تازه سه سمتش هم تو خونه ترک بودن ،بعد این همه مدت میگه الان جملات بقیه رو خوب میفهمم ولی هنوز میخواد حرف بزنه ماها زمینو گاز میزنیم 😄😄😄

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

وایی عزیزم 😂کوردی کلهر ک خیلییی اسونه ی هفته شوهرت حرف بزنه یاد میگیری شانس اوردی کوردی سورانی نیست ...

حرف میزنه ولی متوجه نمیشم😂 

بعضی وقتا شده کوردی حرف بزنه چپ چپ نگاش میکنم منم به زبون خودمون جوابش میدم اینجوری فکر می‌کنیم بهم فوش میدیم😂🤣بعد فارسی میگیم

کوردی حرف میزنن آخه هیچی متوجه نمیشم

کوردی کرمانشاه خیلی راحته زود یاد میگیری 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

2810