2777
2789
عنوان

به نظرتون من دختر بدیم در حق پدرم‌

574 بازدید | 35 پست

پدر و مادرم جدا شدن 

مادرمم یه یه جای دور یه شهر دور کار میکنه یعنی 

یه داداش نوجونم دارم با‌ پدرم زندگی میکنه ۲ ساله با پدرم قبلش پیش مادرم بوده همیشه

مادرم ۱ ماه یه بار میاد ۱۰ روز میمونه پیشش و میره 

مجبوره چون شاغل خودش خرج خودشو در میاره

بعد من هیچوقت نرفتم خونه پدرمو تمیز کنم 😖

حس بدی دارم ولی نمیتونم برم یه جورایی از هیچکدومشون خوشم نمیاد 

بعد دلم برای داداشم میسوزه 

قبل بارداری گاهی اوقات ۲ هفته یه بار دعوتشون میکردم یا‌ ۲ یا ۳ بار فقط غذا بردم براشون و داداشمم اخر هفته ها میبردیم بیرون با خودمون و همیشه براش غذا اینا درست میکردم 

اما حس خیلی بدی دارم از وقتی باردارم ۲ ماه یا ۳ ماهه اصلا حال ندارم هیچ کاری کنم ۱ بار غذا درست کردم بردم واسشون 

مامانمم زنگ میزنه میگه اخر هفته ها یا دعوتشون کن یا برو پیششون داداشت تنهاس یا فردا برو ظهر یه چیزی واسشون درست کن تنبل نباش

من تو خونم چند هفتس همش غذای بیرون میخورم

کارای خونم شوهرم همش کمک میکنه حال هیچی ندارم هی میخوابم

از یه طرفم عذاب وجدان دارم اگه نرم 

حالمم بهم میخوره از آشپزی اینا 

به نظرتون من خیلی کثیفم اگه نرم؟

😑

به نظرتون دختر بی رحم و بیخیالیم؟

راستش میرمم اونجا وقتی برمیگردم دلم میگیرا گاهی گریه میکنم دلم میسوزه برای زندگی بابام و تنهاییش و تنهایی های داداشم

خونه ی زیر زمین و اینا 😔

بخاطر همون زیاد من نمیرم اونجا حالم بد میشه دلم میگیره

نمیدونم از خودم بدم اکمده مامانم میگه تنبل نباش 😭 

خیلی بی عرضم نه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

وااا

مامانت که اینقدر نگرانشونه بهتر بود طلاق نمی‌گرفت

چرا تو با این وضعت باید بری به برادر و پدرت برسی !!

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

ولی خب پدر و مادرمن

خودشون فکر خودشون نبودن 

میخوان مسئولیتشو بندازن گردن شما 

بگو اگر خیلی نگرانید خودتون مشکلاتتون رو حل کنید

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

به مامانت بگو خیلی دلسوزی طلاق نمیگرفتی میموندی بالا سر بچت... تو قرار نیست جای اونو پر کنی. اگه تون ...

کردم ولی خب از وقتی باردارم حوصله هیچی ندارم مامانمم میگه گاهی برو پیششون غذا اینا ببر نمیدونم خیلی پستم که دارم اینجوری میگم ولی حوصله ندارم 

ولی خب پدر و مادرمن

هیچ راهی نیست که دوباره مامان و بابات با هم ازدواج کنند!؟

کاش میشد دوباره با هم میبودن

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

2810