2777
2789
عنوان

گاز رومیزی شیشه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 42 پست
برش کاری داره فکر کنمفامیل ما خونه خرید بعد عقد قرار داد زن صاحب خونه لج کرد گاز جهازم هست باید ببرم ...

😅😅😅😅😅

منم همیشه فک میکردم نمیشه جا ب جا کرد .

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه کاریش میکنن نگران نباش😂من یه سری میخواستم سری ولوم شعله رو در بیارم کشیدم بالا یهو جدا شد از جاش ...

من عاشق گاز استیلم ...

خیلی با کلاس  تر از گاز شیشه ایی هس ..

تنیز کردنشم راحت تره

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..
2805
وای نگو اینو منم از اینجا رفتنی میخوام گازمو ببرم🤣🤣🤣

اگر میخوای ببری باید وقتی کسی اومد خونه رو دید پسندید بهش تاکید کنید من گاز رو‌ میبرم و اونم اگر قبول کرد قرار داد ببندید 

اینا خوبه خوب که قرار داد بستن شروع کردن به دبه کردن 

اره. گازشیشه ای احتمال شکستنش هست

خیلی مضخرفه

جفتشون خوبه من از ترس شکستنش شیشه ای برنداشتم استیل دیگه یه جورایی عمریه دیگه

بسلامتی استفاده کنی ازش 🌺🌺

اگر میخوای ببری باید وقتی کسی اومد خونه رو دید پسندید بهش تاکید کنید من گاز رو‌ میبرم و اونم اگر قبو ...

اون دیگه ضایعس

خونه ی ما مال مادرشوهره در واقع ما کابینت زدیم دیگه چون قرار بر رفتن و جا به جا شدن نبود من اجاق گاز و فر و تو کار برداشتم حالا قرار نیست بفروشنش ولی من تو ذهنم بود یه روزی رفتم اینا رو با خودم ببرم کامنتت و دیدم خندم گرفت گفتم یعنی زشته🤣

وقتی جواب سوالی رو بلدنیستید لازم نیست جواب بدید

شما هم اگه بری همه پست هارو بخونی ک چی گفتم 

لازم نیس جواب بدید 🫤👌

.. ص۪۪۫۫ا۪۪۫۫حِ۪۫ب۪۫ ضَ۪۫ـ۫ـ۪ࢪَ۪۫۫با۪۫ن۪۫۫ قَ۪۪۫۫لبَ۪۫م۪۫۫ۍ۪۪۫ د۪ل۪۪۫۫بــ۪۫۫ـ۪۪۪۫۫ــꔚ۪۪۪۫ـ۪۫ـ۪۪ــ۪۫ࢪ۪۫..❥︎ ️

مونده ب خودت دیگه 

البته میتونی ب کابینت کار بگی اندازه گازت کابینت رو درست کنی 

اگر میخوای نو باشه و مدل بالا ک باید بخری

میانِ‌هَمِه‌گَشتَمُ‌ عاشِق نَشُدَم‌مَن! ‎طُ چِ‌بودی‌کِ‌تورا‌دیدَمُ‌دیوانِه‌شُدَم‌مَن..❥︎..متاهل.‌.💍🧿

شما هم اگه بری همه پست هارو بخونی ک چی گفتم لازم نیس جواب بدید 🫤👌

ولش کن 🌹

میانِ‌هَمِه‌گَشتَمُ‌ عاشِق نَشُدَم‌مَن! ‎طُ چِ‌بودی‌کِ‌تورا‌دیدَمُ‌دیوانِه‌شُدَم‌مَن..❥︎..متاهل.‌.💍🧿