2777
2789
عنوان

نان بخاپز کی پخته

48 بازدید | 7 پست

من نان بخارپز پختم .چون فرندارم .تو قابلمه هم تهش میسوزه .دندون هام خوب نمیجویه .نان بخار پز خوبه .

واسه خوشگلیش رنگ لبو زدم .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نون حجیم ....من فر ندارم .تو بخار پختم

نه عزیزم تو قابلمه تفلون بپز . برای نون حجیم حرارت قابلمه رو دقیقا مث وقتی ک برنج دم میزنی اول چند دیقه زیاد کن و بعد در حد برنج دم زدن کم کن. خیلی کلفت نباشه خمیرت.از حالتی ک تو فر میذاری کمی نازکتر باشه.  دمکنی بذار. 

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
2805
نه عزیزم تو قابلمه تفلون بپز . برای نون حجیم حرارت قابلمه رو دقیقا مث وقتی ک برنج دم میزنی اول چند د ...

گذاشتم چند بار پختم تهش سوخت.دندونم نمیکشه .اخرش تهش خشکه .میسوزه 

گذاشتم چند بار پختم تهش سوخت.دندونم نمیکشه .اخرش تهش خشکه .میسوزه

شعله ت زیاده.یا متناسب با سایز قابلمه ت نیس.یا قابلمه ت نازکه. مگه تا حالا برنج دم نزدی؟ ته دیگات همیشه خشکن؟!شعله رو خیلی کم کن. در حدی ک خاموش نشه.

شاید هم دستور خمیرت خوب نیس.

من درست کردم ب کیفیت فر نمیشه ولی بد هم نشد. کاملا نرم بود

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
شعله ت زیاده.یا متناسب با سایز قابلمه ت نیس.یا قابلمه ت نازکه. مگه تا حالا برنج دم نزدی؟ ته دیگات هم ...

خمیر نونواییه .

خمیر نونواییه .

🤐🤐🤐 یا عباس.

با خمیر نونواییی نمیشه عزیزم. باید خودت درست کنی.