2777
2789

اینکه تو خوابام نشونه خوب میبینم از حاجتم به خدا🥺

حالا ازتون میخوام امشبم برام دعا کنین از ته دلای مهربونتون که زودتر مشکلات و مانع های منو عشقم حل بشن بعد این همه سال سختی به هم برسیم و برای همیشه مال هم بشیم🥲❤️ برای خدا که کاری نداره اگه بخواد همین الانم معجزه من تو دستاشه برامون دعا کنین

الهی همتون به حق خانم فاطمه حاجتروا بشین 

اسمم آیدا🌸

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

دعات کردم تو هم دعام کن 🌹

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
وای عزیزم مشکل منم همینه درکت میکنم ان شاءالله هرچه زودتر بهم برسین میشه توام برای من دعا کنی

وای قربونت برم الهی هرچی زودتر جفتمونم به وصال عشقمون در بیایم🥲❤️

به حق عشق خانوم زهرا به علی... شما هم به عشقتون برسین البته اگه خوشبخت میشید... التماس دعا

قربونت برم الهی به ارزوهات برسی🥺🌸

اخ ان شاءالله برات یه حدیث کساء میخونم فردا

دورت بگردم مهربونم ممنونمم الهی زودتر خبر رسیدن به عشقتو بهم بدی منم همین الان از ته دلم برات ایت الکرسی میخونم

2810