2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم سه روزه حرف نمیزنه

206 بازدید | 18 پست

سلام من ی آدمم که اگه باهام سکوت باشه و اینا دیونه میشم 

هم چک بهم زد دوشب پیش  هم امشب دعوامون شد 

گردنمو فشار داد 

کاش میشد بگذرم ازش و راحت طلاق بگیرم 

معضلم خانواده امه  و خانواده اشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
باهاش اصن حرف نزن آشپزی هم نکن تا میاد خونه بگیر بخواب بعدشم چرا از خودت دفاع نمیکنی

مشکلم اینه اون نمیذاره باهاش حرف نزنم 

هی میاد داد میزنه جوابشو ندن منم نمیخوام صداش بره پایین

خب برا همین پررو شده بذا صداش بره بالا منم همین مشکلی داشتم صداشو میبرد بالا اما الان من صدام می‌ره بالا اون میگه رشته صداتو همسایه ها می‌شنون اوایل خیلی ابرو داری میکردم اما الان درستش کردم

خب برا همین پررو شده بذا صداش بره بالا منم همین مشکلی داشتم صداشو میبرد بالا اما الان من صدام می‌ره ...

منم صدامو بردم بالا چند هفته است همش میگه بیار پایین چون ننه اش پایینه اما دیکه ببرم بالا با دستش جوری که فکم بخواد بشکنه و از قیض باشه فشار میده 

آره حق با توعه خیلی احمقم آخه میبینم از اون طرف هم هوامو داره ولی

نه نه گوش کن خوشگلم هیشکی حق نظر درباره شوهرت و زندگیت نداره خب خودتی که تعیین میکنی بده یا خوب 

من   مثلا گفتم من ب عنوان زن شوهری ک کنترل دستش  نداره برام هیچ خوبی نداره  ولی تو میای مثلا میگی حمایتم میکنه برات جبران کننده اس   😊😊 خودت باید ببینی دلت چی میگه هرکی یه اخلاقی داره  

2810