2777
2789
عنوان

بیاااا شکرگذاری امشبو بنویس ❤️

42 بازدید | 9 پست

واسه اتفاقی ک دوس داری بیوفته یا افتادع شکرگذاری کن

خداجوننمممم شکرت شکرت شکرت

شکرت هستی کنارمی نمیزاری اذیتم کنن

خداجونم شکرت امشب خبر خیلی خوش میشنوم

خدایا شکرت منو عشقمو قسمت هم کردی

شکرت بش رسیدم

شکرت مانع ها رو برداشتی و منو عشقمو قسمت هم کردی

خداجونم شکرت باهاش خوشبختم کردی

شکرت کنارشم دلتنگم شد برگشت 

شکرت خدایا شکرتتتت همه چی خوبه شکرت امشب با خوشحالی سرمو رو بالشت میزارم شکرتتت فردا با خبر خوب بیدار میشم

شکرتتتت زندگیم روز ب روز قشنگ تر میشه شکرتتتت جمعه خیلی خوبی در انتظارمه 

خدایاااا شکرت دستایی ک سمتت درازکردیم پر برگردوندی قربونت برم ❤️

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

خدایا شکرت خیلی دوسم داره شکرت باهاش عقد کردم

شکرتتتت خداجونم دیدمش 

خدایا شکرت

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

خدایاا خیلی دوستت دارما تو خدای معجزه های بزرگی میدونم برام معجزه میکنی قربونت بشم 

خدایاشکرت ک تونستم ازافسردگی خلاص شم و نور امید تو قلبم روشن بشه

شکرت ک به درکم ازخودم اضاف کردی

خدایاشکرت ک هرروز شادتر دیروزمیشم

شکرت ک امروز  عشق  احساس کردم برای بابام. تابحال تجربشو نداشتم. و مطمئنانشونه ی‌تغییر درونمه

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

خدایا شکرت خبر خوش رسید بم شکرتت شکرت اونچه ک منتظرشم ب بهترین شکل ممکن شد برام 

خدایاشکرت،شکرت بابت یه روز عالی دیگه که پشت سر گذاشتم،خدایا شکرت همسرم شد بهترین کسی که میتونم بهش تکیه کنم،شکرت که کنارش خوشبختم،خدایا شکرت بهترین زندگی رو دارم،شکرت بابت خانواده خوبم،شکرت بابت فرزند باهوش و با ادبی که بهم بخشیدی،خدایا شکرت بابت این همه نعمت که به کل جهان بخشیدی،شکرت بابت این‌همه پولی که به دست مشتری های من میرسونی،خدایا شکرت بابت درآمد عالی که دارم،عاشقتم تو بهترینی❤️