2777
2789
عنوان

و خدایی که از رگ گردن نزدیکتر است✨💛

| مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 23 پست
خیلی واقعاهر وقت یادش میوفتم فقط شکر میگم و ازش می‌خوام همیشه پناهم باشه

ان شاءالله😍❤

وقتی قرار باشه بشه،میشه به بهترین شکل ممکن هم میشه از قشنگترین راهها،توسط بهترین افراد اونم تو لحضه ای باور نکردنی،تو جایی که شگفت انگیزه.وقتی خدا بخواد میشه...و این روز ها زمان شدنه،قراره برام بشه از خدا خواستم که بشه، ایمان دارم که میشه لطفش همیشه همراهمه🤍تا تاریخ 1403/07/30 اون چیزی که میخوام میشه و زندگی من یه تحول خیلی مثبتی داره🥺روزی که این تاریخ به دلم افتاد 1403/05/22ساعت20:24روز دوشنبه بود ولی متنشو یه مقداری تغییر دادم😅حالا که امضامو خوندی یه صلوات میفرستی برام مهربون؟!🤍الان بعد مدتها ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ساعت ۱۸:۴۲دیقس با کلی حس خوب😍 به امید اون روز خیلی قشنگی که خیلیییییی نزدیکه😍❤......

ان شاءالله😍❤

انشالله کمک و یاور همه باشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
خدا نکنه عزیزم❤️قبلاً از این کارا زیاد کردم،اخرین کار هم چله حق شناس بود که وسطش واقعا تکلیفم معلوم ...

نمی‌دونم چی میخوای ولی اگه تونستی رها کن خواسته هاتو که خیلی وقته درگیریش،خودتو بنداز توی آغوش خدا و بگو خدا اصلا هر چی تو خواستی ،هر چی تو بگی  با تمام وجودت بگو...

یکدفعه میبینی همه چی شد بهتر از اون چیزی که خودت خواستی

خدا نکنه عزیزم❤️قبلاً از این کارا زیاد کردم،اخرین کار هم چله حق شناس بود که وسطش واقعا تکلیفم معلوم ...

اهل بیت هم خیلی حاجت میدن

من مادر حضرت عباس ام البنین خیلیییی اعتقاد دارم❤🙂

وقتی قرار باشه بشه،میشه به بهترین شکل ممکن هم میشه از قشنگترین راهها،توسط بهترین افراد اونم تو لحضه ای باور نکردنی،تو جایی که شگفت انگیزه.وقتی خدا بخواد میشه...و این روز ها زمان شدنه،قراره برام بشه از خدا خواستم که بشه، ایمان دارم که میشه لطفش همیشه همراهمه🤍تا تاریخ 1403/07/30 اون چیزی که میخوام میشه و زندگی من یه تحول خیلی مثبتی داره🥺روزی که این تاریخ به دلم افتاد 1403/05/22ساعت20:24روز دوشنبه بود ولی متنشو یه مقداری تغییر دادم😅حالا که امضامو خوندی یه صلوات میفرستی برام مهربون؟!🤍الان بعد مدتها ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ساعت ۱۸:۴۲دیقس با کلی حس خوب😍 به امید اون روز خیلی قشنگی که خیلیییییی نزدیکه😍❤......

ممنون جآنم.چه اتفاق قشنگی برات افتاده که برای منم آرزوش رو کردی😀؟

حسشو گفتم😍❤😂

ولی بزار  کامل شه😂

نمی‌دونم چی میخوای ولی اگه تونستی رها کن خواسته هاتو که خیلی وقته درگیریش،خودتو بنداز توی آغوش خدا و ...

من میخام رها کنم ،متاسفانه یک آشوب عجیبی دارم،اصن نمی‌دونم عاشق شدم ؟یا ساخت ذهنمه ؟ولی نیاز دارم اگه قسمت من نیست اینقدر نبینمش و راحت فراموش کنم💔

من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
اهل بیت هم خیلی حاجت میدنمن مادر حضرت عباس ام البنین خیلیییی اعتقاد دارم❤🙂

هعی 

خوشبحال اونایی که به خاست دلشون رسیدن❤️💔

من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین