2777
2789
عنوان

خواستگاری که خونه نداشته باشه قبول نمیکنم حق دارم ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 1772 بازدید | 113 پست

نه حرفت منطقی نیست

چون همه چیز پول نیست

من خودم موقع ازدواج هم خونه خریده بودم هم ماشین

چون هم خودم کار کرده بودم و هم خانواده کمکم کرد

اما همسرم ماشین نداشت و فقط یه خونه کوچیک داشت اونم با یه عالمه قرض که من نمیخواستم اونجا زندگی کنم. میخوام بهت بگم از نظر مالی اوکی نبود از نظرم. ولی اینقدر خصوصیات خوب عالی داشت که کاملا راضی بودم به ازدواج

و الانم که چند سال میگذره خیلی از انتخابم راضیم

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگردوسش داری بهش فکر کن والا اگ توقلبت کسی دیگس بهتره کاری نکنی حداقل یه سال از کات کردنت بگذره بعدش بفکر ازدواج باشی بهتره والا هرکی بیاد بهترینم باشه میگردی ایراد ازش پیدامیکنی

هر دختری میتونه برای خودش معیارهایی داشته باشه

بله ولی معیارهایی ک در حد و اندازه خودش باشه

مثلا بنظرت دختری ک هیچکدوم از اعضای خانوادش خونه ندارن و همه اجاره نشین هستن، توقع داشته باشه خاستگارش خونه داشته باشه، خنده دار نیس؟

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

2805
بنظرم نه،من حتی پدر و مادرم به خواهرم بزرگترم خونه دادند که تا هروقت بتونن خونه بخرن اونجا زندگی کنن ...

جالبه تا حالا نشنیده بودم خانم هم باید خونه داشته باشه؟ 😂

باشه من هر وقت خونه بنام خودم خریدم انشالله همراه خانواده میرم خواستگاری اقاپسر

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم

من توقع داشتن خونه از پسر رو دارم حالا اگرم کسی نتونه میتونه بره دنبال دختر سطح پایین تر

آفرین!

منم حرفم همینه !  ولی این سطح بالابودن یا پایین بودن مارو چی تعیین میکنه ؟

ثروت و مال و منال پدرمون؟  یا چیزای ک خودمون بدست آوردیم؟

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

اگردوسش داری بهش فکر کن والا اگ توقلبت کسی دیگس بهتره کاری نکنی حداقل یه سال از کات کردنت بگذره بعدش ...

اره به خاطر اینم هست

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم

آفرین!منم حرفم همینه ! ولی این سطح بالابودن یا پایین بودن مارو چی تعیین میکنه ؟ثروت و مال و منال پد ...

هر دو

من دخترم. دختر وظیفه نداره خونه بخره، ماشین بخره یا هر چیز دیگه ای

لااقل تو فرهنگ ما اینطور بوده و هست

بنظرم نه،من حتی پدر و مادرم به خواهرم بزرگترم خونه دادند که تا هروقت بتونن خونه بخرن اونجا زندگی کنن ...

عزیزم اینو بالاتر به یکی دیگه از دوستان هم گفتم، من مخالفت یا موافقت محضی با استارتر ندارم این معیار استارت  میتونه هم درست باشه هم غلط، ولی اینکه توقع داشتن خونه از پسر رو مشروط به خونه داشتن دختر بدونیم، مال جامعه ما نیست

چه قبل از ازدواج و چه بعد از ازدواج قوانین و دیدگاه‌های ضدزن فراوونه، نمیشه هم با ازدواج خیلی از حقوق مدنی خانم گرفته بشه، قبل ازدواج هم توی استخدام و شاغل شدن مردها ترجیح داده بشن، ولی به مسئله توان مالی و خونه داشتن که برسیم باهم مقایسه‌شون کنیم