2777
2789
عنوان

تست جوش شیرین

60 بازدید | 13 پست

سلام ،ببخشید کسی درمورد تست جوش شیرین و جنسیت به نتیجه مثبت رسیده؟ من امروز امتحان کردم و کف کرد و مث نوشابه صدا داد،اگر کسی انجام داده ممنون میشم بگه جنسیت بچه من چیه،من تازه هفته ۸امم تا انومالی خیلی دیگه باید منتظر بمونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

میگن اگه بجوشه کف کنه بیاد بالا یعنی پسره 

ولی اگه هیچ واکنشی نده و ته نشین بشه دختره 

من انجام دادم واکنشی نداد ولی هنوز سونو نرفتم که مطمئن بشم از طرفی هم بقیه میگن احتمالا پسره منم موندم تو گمراهی😅

انشالا ممنونم گلم،برام دعا کنین،پسر نباشه مادرشوهرم افسردگی میگیره🤣

😂😂😂حالا من دلم دختر میخواد اونا اکثرا پسری ان مادرشوهرم سکته کنه هم واسم مهم نیست همش میگم چیزی که خودمون دلمون میخواد باشه😐😂

😂😂😂حالا من دلم دختر میخواد اونا اکثرا پسری ان مادرشوهرم سکته کنه هم واسم مهم نیست همش میگم چیزی ک ...

من دوتا دختر دارم، اتفاقا منم خانواده شوهرم به شدت پسردوستن، اگه این یکیم دختر باشه میدونم اذیتم میکنن،از همین الان استرس جنسیت گرفتم،ابن همه درد دارم و درد زایمان و ....یه طرف طعنه ها اونا دیگه بدتر

من دوتا دختر دارم، اتفاقا منم خانواده شوهرم به شدت پسردوستن، اگه این یکیم دختر باشه میدونم اذیتم میک ...

منم دارم از بیشعوری یه عده رنج میبرم سعی میکنم اهمیت ندم اصلا من این چیزا دست خود آدمه آخه ،ایشالله که همه تو راهی ها صحیح و سالم باشن قبل هر چیزی