2777
2789

خداییش باسن بزرگ خیلی زشته من فرم هیکلم گلابیه یعنی باسنم به طور ژنتیکی و طبیعی بزرگه انقدر حالم ازش به هم می‌خورد که چی انقدر رژیم گرفتم تا لاغر شدم واقعاً برام عجیبه چیه باسن بزرگ برا مردها جذابه خیلی چندشه 😐😐

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم سر به زیره ولی توگوشیش

ببین نباس زیادگیر بدی به گوشی به هرحال توفصای منازی خیلی چیزاهست وانسان هم کنجکاوقرارنیس هرچی رودید که دوس داشته باشه شماروهم اگه دوس نداشت باهاتون زندگی نمیکرد

امروز داشتم با اژانس میومدم خونه یه گل فروشی تو راه بود

من گل و گیاه دوست دارم خیلی همیشه نگاه میکنم

فروشندش یه جین پوشیده بود تنگ

با یه بولیز تا روی کمرش

به حدی کمر و باسنش اختلاف اندازه داشت من از نگاه کردن بهش خجالت کشیدم

بعد اقایون این موارد و میبینن زن خودشون براشون کمرنگ نمیشه؟

خوب ببینه اشکالی نداره ؟ یعنی خیانت نمیکنه ؟

خیانت که نیس منم دوس ندارم ببینه اما میگم اگه جلو ماهم نبینن تو خلوت خودشون میبینن،اینم دلیل نمیشه که دوست نداشته باشه ذات مرد همینه و در ضمن عزیزم واسه مسئله ای که نمیتونی تغییرش بدی حرص نخور بزن به بیخیالی

ببخشید باسن خودت بزرگ نیست؟ جلوش با دامن کوتاه بگردی یا با شورتک تا دیگه باسن بقیه رو نبینه

نه بزرگ‌ نیست از من ولی همین ک‌یزرگ نیست همش ازم رابطه از پشت میخاد ولی من‌نمیتونم تحمل کنم دردش رو