2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوای شدید کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 57 پست
بله باید یه چیزه،تعصب مردا رو خونوادشون متاسفانه یه چیز دیگه

تو جای من بودی شوهرت این. توهینارو میکرد بهت چه عکس العملی داشتی؟  چطوری رفتار میکردی باهاش بعد از این؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین مردا صدی نود همینن،من تحملم سر اومد خودم باهاشون قطع رابطه کردم ولی همسرم و بچه هام می رن و حق ...

منم همین کارو کردم ؛ ولی واقعا بی‌شعور و نفهمن ؛ مسافرتم میرن تازه ؛ منم این دفعه حرصم گرفت ،  نذاشتم بچه ها برن ؛ شوهر من اوسکوله ؛ زن و زندگی حالیش نیست

بچگی کردمو از لای لجن گل چیدم
2805
اصلا اینجوری نیست که بسوزه فقط من هی حرص میخورم راستش ما تازه یک ساله عروسی گرفتیم دوس ندارم اینجور ...

هیچی بحث کش دادی اونم که سمت خانوادشه برا همین نمیخواد حرفاتو بشنوه توهین کرده 

بحث کش نده حرف خودتو بزن اعصاب خودتو خراب نکن 

ادمی که نخواد بفهمه رو نمیشه تو سرش چیزی کرد 

این حرف روانشناساس اصلا که اگر کسی قابل تغییر نیست و توان مجبوری باهاش باشی باید خودتو تغییر بدی تا زندگیت خراب نشه 

متاسفانه به بلوغ نرسیده و اینم جز با گذر زمان درست نمیشه 

تو حرفات درسته ولی ایا میتونی بکنی تو مخش؟نه !!!

چند روز سر سنگین باش سر موقع به روش بیار چه توهینی کرده 

از بدیای خانوادشم دیگه نگو ،نرود میخ اهنی در سنگ 

سعی کن به خودت خوش بگذره ....

اون سر خرم با خودت نبر وگرنه شبتو با خانوادت خراب میکنه ،اونوقت دیگه مادر پدرتم ناراحت میشن 

این ادم چون به بلوغ نرسیده حتی مجبورش کنی هم میاد زهر میکنه به همتون ، بذار بره همون خراب شده ننش توام یه شبو راحت بگذرون 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

تو جای من بودی شوهرت این. توهینارو میکرد بهت چه عکس العملی داشتی؟ چطوری رفتار میکردی باهاش بعد از ا ...

من با خانوادش قطع رابطه کردم.

با خودش هم درستش اینه که دعوا نکنم دیگه ولی اگه ناراحت بشم قطعا می گم چون تو دلم بمونه باعث تنفر میشه

اصلا اینجوری نیست که بسوزه فقط من هی حرص میخورم راستش ما تازه یک ساله عروسی گرفتیم دوس ندارم اینجور ...

ای بابا اول راهی تازه ...

من ۱۵ سال ازدواج کردم ؛ نتونستم درستش کنم 

هیچی بحث کش دادی اونم که سمت خانوادشه برا همین نمیخواد حرفاتو بشنوه توهین کرده بحث کش نده حرف خودتو ...

من اصلا نمیدونم چی بگم 

شوهرم انگار دو قطبیه 

پشت منه اکثرا و میگه قبول دارم خانوادم خوب نیستن باهات

ولی امشب اصلا عجیب غیر منطقی و احمقانه حرف میزد 

من اصلا نمیدونم چی بگم شوهرم انگار دو قطبیه پشت منه اکثرا و میگه قبول دارم خانوادم خوب نیستن باهات ...

وقتی میبینی اینجوری بحث ادامه نده ،یه شبا انگار ادما جنی میشن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

منم همین کارو کردم ؛ ولی واقعا بی‌شعور و نفهمن ؛ مسافرتم میرن تازه ؛ منم این دفعه حرصم گرفت ، نذاشت ...

شوهر منم یک بار رفتن 

هنوز که هنوز میگم اونکارو کردی اونم بدش میاد 

یکبارم خانوادگی با مادرش رفتیم

تو ماشین ما بود

توقع داشت ساکشو من براش ببرم و بیارم و حمل کنم

بعدش یه دعوایی انداختم شوهرم گفته که نمیریم باهاشون جایی

نمیدونم صحت داره یا نه

وقتی میبینی اینجوری بحث ادامه نده ،یه شبا انگار ادما جنی میشن

دقیقا انگار جنی شده بود

هر وقت مادرشو میبینه و باهاش حرف میزنه اینطور میشه

منم دقت کردم مادرش چیزی نمیگه به شوهرم که مثلا پرش کنه

اما بعدش عصبیه شوهرم

دقیقا انگار جنی شده بودهر وقت مادرشو میبینه و باهاش حرف میزنه اینطور میشهمنم دقت کردم مادرش چیزی نمی ...

تو که میدونی اون وقتا حرفای این مدلی نزن بذار جنش بخوابه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوهر منم یک بار رفتن هنوز که هنوز میگم اونکارو کردی اونم بدش میاد یکبارم خانوادگی با مادرش رفتیمتو ...

خانواده ی شوهر من این چیزا عادیه براشون 

همین مسافرت آخر که رفته بودن ؛ مادرشوهرم بدون شوهرش ، خواهر شوهرم با دو تا بچه هاش ، برادرشوهر و شوهر خنگ من بودن ، بچه های منم می خواستن ببرن بچه های اون عفریته بهشون خوش بگذره 

اصلا پیش خودشون نمیگن خب زن طرف با ما نمیاد ؛ اصلا صداشو دربیاریم؛ ولی از وقتی من نمیرم مخصوصا هر جا می خوان برن به شوهرمم میگن ؛ گند زدن به زندگیم 

توعم سعی کن نذاری نبودت عادی بشه 

تو که میدونی اون وقتا حرفای این مدلی نزن بذار جنش بخوابه

باشه 😂

همیشه اینطوری بود که من میرفتم منت کشی 

اونم کوتاه میومد و حرف حرف من میشد

ولی الان نمیدونم چه کنم

2810