2777
2789
عنوان

من خیلی حساس شدم یا رفتار این دختره مشکل داره⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 88 پست
گرایش هرکس برام محترمه ولی بدم میاد از اینکه گرایش کسی تحمیل بشه من خودم بیگرایشم و واقعا چندشم میشه

هرچیزی قابل احترام نیست اینم گرایش نیست درگیر فضا های مجازی و... شدن اینطوری شدن.    یک صدم درصد آدما دست خودشون نباشه بقیه به خاطر جو جامعه و دنیاس 

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!💛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
هرچیزی قابل احترام نیست اینم گرایش نیست درگیر فضا های مجازی و... شدن اینطوری شدن. یک صدم درصد آدم ...

اگر کاری به شما نداشته باشن ، بهتون مربوط نیست واقعا ، اگر گرایش نبود که این همه آزمایش و اینا براش به وجود نمی اومد 

نمیگم همه ی اینایی که ادعا میکنن گرایش خاص دارن راست میگن ، اما اینکه بگید گرایش نیست مسخره است

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
شوخی میکنی؟ مدرستون در این حد پیگیر شده؟ جسارتا کدوم شهر یا استانی؟

زنجانم

میدونی چیه..خنده هامو نبین

من درد کشیدم

من دوستیو از دست دادم سر همین مسئله همجنسگرا بودنش ک سالها باهم بودیم..

چ ربطی ب چادری بودن داره😐

چون اکثرا مذهبی ها چادرین و مخالف این چیزان 

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!💛
اگر کاری به شما نداشته باشن ، بهتون مربوط نیست واقعا ، اگر گرایش نبود که این همه آزمایش و اینا براش ...

اره تو خونشون هرکاری می‌خوان بکنن

والا من چادری دیدم خودش اهل دل بوده

اون خودش لابد اونطوری بوده

زنجانممیدونی چیه..خنده هامو نبینمن درد کشیدممن دوستیو از دست دادم سر همین مسئله همجنسگرا بودنش ک سال ...

منم از دست دادم ، درک میکنم دختر 

اولین بار که پیشنهاد داد ، یعنی من خشک شدم یه لحظه فکر کردم برق گرفت منو 

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
هرچیزی قابل احترام نیست اینم گرایش نیست درگیر فضا های مجازی و... شدن اینطوری شدن. یک صدم درصد آدم ...

برا من قابل احترامه

چون بیماریه ک دارن و دس خودشون نیس پس نباید طرد بشن

2810