2777
2789
عنوان

هیچوقت فک نمیکردم من این تاپیک بزنم 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1702 بازدید | 69 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سرش نشکست؟ 🤕 من دردش رو حس کردم.

این جور مردا تعادل ندارن عذرخواهی میکنن ولی بازم متاسفانه بازم تکرار میکنن

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

2805

سر چی با همچین مرد خوبی دعوات شده اخه 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

الان یه عذاب وجدان گرفتم دارم میمرم سرش باد کرده خوابیده خب منم خستم افسردم داغونم بجز اون هیکس ن ...

بمیرم براتون

خدایی خیلی دوست داره از صمیم قلب خوشحالم برات قشنگم

فقط برو بغلش بخاب و حرف نزن خاهش میکنم برو گناه داره بخدا خیلی لبریز شده

قطعا اونم مشکل بچتون رو تو خودش ریخته ب عبارتی غم باد کرده مردا خیلی سخت احساس بروز میدن

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
بچم سه ماه به دنیا آمده هم سنگ کلیه داره هم کولیک سه ماه من خواب ندارم از گریه هاش

عزیزم خدا کمکت کنه

دختر اول منم به دنیا اومده بود

خونمون جنگ‌بود فقط

تقصیر نداشت شب میومد خونه خسته منم از صبح تا شب بچه بغل کرده بودم توقع کمک داشتم اونم داد و هوار می کرد 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
سر چی با همچین مرد خوبی دعوات شده اخه

افسردگی بعد زایمان خیلی بده متاسفلنه من بعد سه سال و نیم هنوز اثراتش هست

درحدی ک من خودزنی میکردم

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
عزیزم خدا کمکت کنهدختر اول منم به دنیا اومده بودخونمون جنگ‌بود فقطتقصیر نداشت شب میومد خونه خسته منم ...

تا زوجین ب شرایط جدید عادت کنن خیلی گرون تموم میشه براشون

افتادم به جوون همسرم گفتم تو اصلا به متوجه نمیکنی من داغون شدم تو همش میگی خونه مرتب نیس زنگ میزنی ...

اصلا نرو نازشو بکشیا

دیوونه بازی دراورده که اورده

تو حرف حق زدی 

منم دخترم کولیکی بود 

شوهرم یه بار کمار غذاش سالاد نبود شر بپا کرد

مردی که بچه میخواد باید باید درکش هم  داشته باشه

زن بچه دار با قبلش فرق می کنه 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

فانتزی هیجان انگیزی بود آدرنالینم رو بردی بالا بازم لطفا فانتزی بساز حوصلم پوکید منتها قسمت نوزادی که سنگ کلیه داره و گریه می کنه رو حذف کن حال و حوصله شو ندارم فقط از خودزنی های شوهری بگو 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
الان یه عذاب وجدان گرفتم دارم میمرم سرش باد کرده خوابیده خب منم خستم افسردم داغونم بجز اون هیکس ن ...

توام تقصیرنداری شرایط فعلا بده 

شربت گلاب زعفران درست کن خودتوشوهرت بخورین 

فالوده سیب باعسل وگلاب درست کن هر روزبعداز ظهر نوش جون کنین بچه هم آرومترمیشه

2810