2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
بنظرم باید حقوق معلما رو زیاد کنندچون زیاد اعصاب میخواد من میخواستم برم برا اعصابم نرفتم ترسیدم اعصا ...

ولی من به این نتیجه رسیدم عاشق معلمیم 😍

خودم واژه معلم هم بهم انرژی میده

والا منم عاشق معلمی بودم اما با این حقوقی که میدن عشق ادم کم میشه...چهار روز میرم کلی برگه باید تصحیح کنم بچه هارو ساکت کنم اونم دبیرستان...ینی جونم میره دیروز حقوق ریختنا نصفش رفته

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂

والا منم عاشق معلمی بودم اما با این حقوقی که میدن عشق ادم کم میشه...چهار روز میرم کلی برگه باید تصحی ...

کلا دبیری رو شستم گذاشتم کنار چون با بچه های بزرگتر میدونم خیلی سختم میشه ولی اموزش ابتدایی رو دوسش دارم یه شعلیه که واسه یه خانوم خوبه

کلا دبیری رو شستم گذاشتم کنار چون با بچه های بزرگتر میدونم خیلی سختم میشه ولی اموزش ابتدایی رو دوسش ...

اره منم ابتدایی رو‌بیشتر قبول دارم ولی اوناهم مشکلات خودشونو دارن به هر حال فقط همین عشقه که باعث ادامه دادن میشه درسته خیلی خیلی لذت میبرم اما پولش کمه ولی در عوض خیلی حس خوبیه یه مهارت زندگی یا چیزیو به بچه ها یاد میدی ادم دلش اروم میشه انشالله که یه معلم خوب و سرحال و پرانرژی بشی🥰

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂

اره منم ابتدایی رو‌بیشتر قبول دارم ولی اوناهم مشکلات خودشونو دارن به هر حال فقط همین عشقه که باعث اد ...

من خودم شای باورت نشه ولی من خودم عاشق معلمام اللخصوص معلمای دبیرستان😃که میتونن برای دانش اموزاشون الگو باشن من به شخصه از چن تا از دبیرام خیلی چیزا یاد گرفتم و گفتم اگه قرار باشه معلم باشم مثل اونا میشم😍