2777
2789
عنوان

مجردای سن بالا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1437 بازدید | 105 پست
یه مراجع دارم اینروزایه پیرزن پیرمردنبعد خونشون همیشه شلوغهبچه‌هاش دورشونن پرستارم براشون گرفتناز و ...

راست میگه بچه های الان سر نمیزنن حساب کک شما ۲۰ سال دیگه پیر بشی بچه هااااا اصلا دیگه تو اون دوره پدر و مادر نمیشناسن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خاهر برادر ک دارمولی خب اونا توزندگی خودشونن دیگهبعدم وقتی من پیر بشم اونام پیر شدن دیگه...مثلا باخو ...

ناراحت نباش عزیزم من متاهلم اما اصلا بچه نمیخوام ..بچه داشتن خیلی دردسر داره از بچگی تا بزرگیشون غم وغصه ومشکلاتشون گریبانگیرته..واینکه اکثر بچه های الان خیلی سرکش هستن واقعا اگه تربیت خوبی نداشته باشن  دراینده بدبختی ..تو پیری هم رنگ ارامش نمیبینی..فکر کردی همه بچه ها میشن عصای دست پیری پدرمادر ...خیلی از این پیرزنهاکه تو خونه سالمندان هست پنج شیش تابچه دارن که ماهی یه بارم سراغی نمیگیرن ازمادرشون...

من خیلی دوست دارم ازدواج کنم ۲۰ سالمه خواستگار هم دارم ولی خانواده حتی اجازه نمیدن پاشو تو خونه بذار ...

دختر خوب نمیدونم کجا زندگی می کنی ؛ شرایط و سن ازدواج اونجا چه جوریه ، من خودم ۱۹ سالگی عقد کردم ؛ الان پشیمونم که چرا درسم رو ادامه ندادم ؛ الان یه خانم خانه دارم با دو تا بچه که هیچ جایگاه اجتماعی ندارم ؛ چند وقت پیش یه خانمی بهم گفت نفقه براساس منزلت زن تایین میشه ، مثلا منی که خانه دارم یه میلیون زیاده برام ولی برای خانم دکتر ۱۹ میلیون نفقه در نظر می گیرن 

خواهرانه بهت میگم لطفا پیشرفت کن ؛ این جوری کیسای بهتری برات پیدا میشه ، برای ازدواج دیر نیست

بچگی کردمو از لای لجن گل چیدم
عزیزم سرپرستی گرفتن بچه سختهباید ملکی چیزی بنامش کنیبرا دختر‌مجرد ک دیگع خیلی سخت ترههمکارم پارسال ب ...

احتمال زیاد بیست سالگی هم ازدواج میکردی پشیمون میشدی متاسفانه اینجا شرایط با توجه به جهان بینی خانم ها چندان نرمال نیست برای همین اکثرا ناراضی ان که چرا زود یا حتی چرا دیر ازدواج کردن من الان بعد از ۱٠ سال زندگی مشترک تازه چهارساله زندگیم خوب شده و واقعا راضی ام و درکل مخالف ازدواج تو سن زیر ۲۵ هستم ازدواج ۲۵ تا ۳٠ خوبه که واقع بینانه باشه و شرایط اجتماعی و مالی طرفین هم تعریف شده باشه

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
دختر خوب من خانه پدری ندارم تنهام

یه راهکار به تمام مجردها پیشنهاد میکنم سعی کنین با اخلاص انجام بدید. ان شاءالله نتیجه بخش باشه ..

از چهل روز قبل از شب قدر 23ماه رمضان ، یعنی تقریبا از شب 12 یا 13 ماه شعبان ،شروع کنین به خوندن 100بار سوره قدر هر شب 

شب 23ماه رمضان هم هر چقدر میتونید سوره قدر بخونید 100تا یا بیشتر.

ان شاءالله حاجاتتون از جمله ازدواج برآورده میشه 

من یک سال تونستم این کار رو انجام دادم تمام حاجات اون سالم برآورده شد 

البته حضور قلب و وضو داشتن و رو به قبله بودن هم از شرایط این ختم هست 

و اینکه در دعاهاتون امام زمان عج رو مقدم کنید و هرشب بعد از اتمام سوره قدر برای ایشان دعا کنید مطمئن باشید شب قدر هم این امام مهربان براتون سنگ تموم میذارن

بقیه الله خیر لکم ان کنتم مومنین 
عزیزم ناامید نباشین بستگان ما خیلی ها بالای 40 ازدواج کردن. امید به خدا داشته باشین، ساکن تهران هستی ...

نه عزیزم اصفهان

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
لعنت به باعث و بانیش که نمیشه ازدواج کرد الان اینقد گرونیه وگرنه سخته مجردی تو این وضع پوشش و اینا

اوناکه سنشون به من میخوره شرایط اقتصادیشون مشکلی نداره

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
دختر خوب نمیدونم کجا زندگی می کنی ؛ شرایط و سن ازدواج اونجا چه جوریه ، من خودم ۱۹ سالگی عقد کردم ؛ ا ...

🥲🥲خب الان تو فامیل ما چند تا دختر مجرد سن بالا هست

با اینکه موقعیت شغلی خوبی دارن 

درآمد خوبی دارن 

حالا زیبایی هم نسبتا خوبه 

ولی دیگه هیچکس سمتشون نیومد که نیومد 

تنها حسرت زندگیشون این هست که تا آخر عمر تنها میمونن 

البته دخترایی هم نیستن که با هر کسی سرشون رو گرم کنن 

واقعا دوست دارن ازدواج  کنن و تشکیل خانواده بدن 

2810