2777
2789
عنوان

فهمیدن یه پسر جوون

262 بازدید | 27 پست

بچه ها من یه برادر دارم که دانشگاهیه(اوایل لیسانس)

خودمم متاهل و سر زندگیمم یعنی کنار برادرم زندگی نمیکنم

ارتباطمون خوبه اما اونطوری که همه چیشو بم بگه نه..در همون حد که میرم خونه مامانم می بینمش یا هرچند ماه چن روز میاد خونمون میمونه

اما به تازگی از طریق مامانم متوجه شدم که سیگار میکشه و شبا هم دیروقت میره خونه و کلا از دوستاش خوشمون نمیاد

اصلا هم حرف مامان بابامو نمیخونه و مدام جنگ و دعوا دارن

خیلی نگرانشم و واقعا نمیدونم چی کار کنم که درگیر مسایل بدتر نشه...مخصوصا اگر دارید تاپیکم رو میخونید و خودتون یک جوون هم سن و سال برادر من هستید میشه بگید اگر یه خواهر بزرگتر مثل من داشتید چه کمکی میتونس بهتون کنه...میشه منو با دنیای یه جوون دهه هشتادی آشنا کنید حس میکنم شاید ما درست نمی فهمیمش..من واقعا چی کار کنم براش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فک میکنه هیچکس درکش نمیکنه و احساس تنهایی میکنه حس من اینو میگ

اینکه هست

خب پدر و مادرمم مشکلات زیادی دارن و میدونی که توی اون سن دیگه تغییر پذیر نیستن

اما برادرم هم کاملا با دوستاش شستشو مغزی شده

تو بیست سالگی اصلا فکر کار کردن نیست فقط تفریح و پول گرفتن از پدرم و داد و بیداد تو خونه

خیلی غصه شو میخورم

2805

منم یه برادر بزرگتر دارم دقیقا همینطوره روزا ک سر کاره بعد از ظهرم میره با رفیقاش تا نصف شب اصن بعضی شبام خونه نمیاد لباسشم بو سیگار میده هر چی هم میگیم زن بگیر میگه نمیخوام😞واقعا موندیم دیگه شده غصه برا مامانم

یه صلوات بفرس به نیت قبولیم 🥺

واله ما که مجرد بودیم مگه جرات داشتیم رو حرف خواهرای بزرگترم حرف بزنیم

جوونای الان خیلی فرق کردن

من که اصلا نمی فهممشون

امشب مثلا خونه ی ما مونده که بخوابه

دوستش ز زد که این ساعت بیاد دنبالش و برن بیرون چن ساعت دیگه بیان

خیلی اعصابم به هم ریخت

به مامانم که بگم که جنگ جهانی میشه ولی جلوی شوهرمم خجالت میکشم حالا میگه چه برادرش لااوبالی شده 

آخه این وقت شب چه بیرونی

چه کار باید کرد یه پسر انقد تحت تاثیر دوست نباشه به نظرم نمیتونه نه بگه به دوستاش 

منم یه برادر بزرگتر دارم دقیقا همینطوره روزا ک سر کاره بعد از ظهرم میره با رفیقاش تا نصف شب اصن بعضی ...

ای بابا

میدونی از یه طرف حرص میخورم از دستش که چرا مسولیت پذیری نداره

از یه طرف دلم میسوزه میگم شاید پناهی نداره حرفاشو بزنه

گاهی ام میگم شاید همه جوونای الانی این شکلی ان ها؟شاید من نسل اینارو نمی‌شناسم چون اختلاف سنیم با برادرم زیاده تقریبا

جوونای الان خیلی فرق کردنمن که اصلا نمی فهممشونامشب مثلا خونه ی ما مونده که بخوابهدوستش ز زد که این ...

نه ابجی موضوع نه گفتن نیس نسل الان خیلی فرق کردن همه چیزشون با ما فرق دارن افکارشون اخلاقشون لباس پوشیدنشون همه چیزشون حیا و غیرتم صفر اپشنایی که اینا دارن زمان ما قفل بود 

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را... 

نه ابجی موضوع نه گفتن نیس نسل الان خیلی فرق کردن همه چیزشون با ما فرق دارن افکارشون اخلاقشون لباس پو ...

درسته...

میگم آخه اینطوری که اگر یک چیزی غیر سیگار بدن دستش...

اگر دختر بدی گیرش بیفته...

اگر همینطوری بیکار بیعار باقی بمونه...

من فقط همین یه برادرو دارم

همش فک میکنم من چه کار میتونم کنم که بفهمه این کارا تهش هیچی نیست ولی به نتیجه نمیرسم چون نمی فهمم این نسلو

اینکه هستخب پدر و مادرمم مشکلات زیادی دارن و میدونی که توی اون سن دیگه تغییر پذیر نیستناما برادرم هم ...

میفهمم اگع میتونی کاری واسش اوکی کن یا باهاش وقت بذار واس تفریح چمدونم از این جور کارا

ای بابامیدونی از یه طرف حرص میخورم از دستش که چرا مسولیت پذیری ندارهاز یه طرف دلم میسوزه میگم شاید پ ...

ن اتفاقا من دهه هشتادی ام و با برادرم کلی اختلاف سنی دارم همه دهه هشتادیا اینجور نیستن لاقل 85 ها به قبل باز بهترن داداشمم یکی رو میخاست که نشد حالا دیگه میگه نمیخام هرچند وضعی هم نداره سی سالش شده هر چی درمیاره خرج تفریح میکنه اصلا پول جمع نمیکنه یه ثانیه میگیم براش زن بگیریم یه ثانیه میگیم اینجوری که نمیشه جایی رفت

یه صلوات بفرس به نیت قبولیم 🥺

2810