2777
2789
چیکارش کنم اون کار خودش کرده زیادم حرف بزنم منو میزته

چی بگم 

ان شالله سر عقل بیاد دیگه تکرار نکن 

حالا اینجوری شد 

ازش پول بگیر پس انداز کن 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش شوهرشیه گوش مالی مفصل به شوهرت میداد

وقتی تو شهرشون بودیم شوهره فهمیده بود سریع برگشت شوهرم واز شهر که رفتیم بیرون خودش بهم گفت، اون شوهر منو ببینه میکشش از این لات هاست وزنه کلا برعکس همه چی براش تعریف میکنه

2805
اما اینکه هنوز اون دوست داره منو اذیت میکنه

چرا فکر میکنی دوسش داره شایدهوس زودگذر باشه 

شاید اون اول بهش اس داده باشه 

یا خودش سر کنجکاوی وبهم زدن زندگیش بهش پیام داده باشه 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

چرا فکر میکنی دوسش داره شایدهوس زودگذر باشه شاید اون اول بهش اس داده باشه یا خودش سر کنجکاوی وبهم زد ...

دختره خب قصدش خراب کردن زندگی ماست ولی شوهرم خره نمیفهمه

دختره خب قصدش خراب کردن زندگی ماست ولی شوهرم خره نمیفهمه

الان بیشتر شوهرت مقصره 

عزیزم اون که خراب 

این چرا جوابشو داده

نمیدونم وقتی پیام هارو دیدم از این فکرا میاد تو سرم

نه نیاد 

یه هوس بازی بیشتر نیست