2777
2789
عنوان

ازحرف بابام دلخورشدم❗

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 89 پست
نمیدونم که.. میگه چون دوستی نداری واسشون کادو میخری که مثلا محبت طرف رویگیری بعد یچیزی رو توی ناخودآ ...

خب اون اونجوری فکر می‌کنه چون تصورات و تفکرش قدیمیه حتما اون دوران که میشع گفت کادو خریدن و دادن مثل امروز مرسوم نبوده

زندگی می‌چرخه عین تاس یه روز حکم میکنی یه روز التماس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اون اونجوری فکر می‌کنه چون تصورات و تفکرش قدیمیه حتما اون دوران که میشع گفت کادو خریدن و دادن مثل ...

میگه خب الان میگی که ازهمکلاسیم انتظاری ندارم، پس چرا واسه یه بچه همسایه یدونه کادو نمیخری؟ میگی که چون اون کادو نداده بهم واسش نمیخری. میه یجور خودخواهی

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..

2805
میگه خب الان میگی که ازهمکلاسیم انتظاری ندارم، پس چرا واسه یه بچه همسایه یدونه کادو نمیخری؟ میگی که ...

بگو همسایه کو دوست کو زمین تا آسمون فرقشونه

زندگی می‌چرخه عین تاس یه روز حکم میکنی یه روز التماس

نگاه خیلی هم خوبه که آدم خوش ذوقی باشی و عشق بدی به بقیه این عالیه

ولیی جای داستان بد میشه که تو کلا حال خوب و بدت دست این و اون باشه مثلا وقتی بهت بگن خوشگلی احساس زیبایی کنی وقتی بگن زشتی احساس بد به خودت پیدا کنی چون در این حالت خودتی که اذیت میشی و آسیب میبینی

اگه حالت دومی که باید رو خودت کار کنی برای ازامش سلامت روان خودت

بگو همسایه کو دوست کو زمین تا آسمون فرقشونه

نه کلا.. مامانم یبار خواب دیده بود بهش گفته بودن بابا خیلی خودشیفته است 😂

نگاه خیلی هم خوبه که آدم خوش ذوقی باشی و عشق بدی به بقیه این عالیهولیی جای داستان بد میشه که تو کلا ...

نه ببین.. من اینطوری نیستم 

اماخب الان خودم به یکی کادوی تولد میدم، انتظاری هم ازش ندارم و کلا قصد دارم که خوشحال بودنشو ببینم چون اون وقتی خوشحال باشه منم خوبم

جالبیش اینه که بابا میگه تواینکارو واسه اینکه تنها نباشی میکنی و یجورایی ناخودآگاهت یچیزی کم داره و میخواد ازیه روش طرز فکر غلط جبرانش کنه

2810